TV & elokuvat

Riitta Väisänen avautui vuolaasti Kaunis elämä -ohjelmassa: ”Puhuin ihan ohi suuni vanhoista suhteista”

Julkaistu:

Uusi Tv-lehti
Riitta Väisäsen ideoima Kaunis elämä -ohjelma kokoaa yhteen kahdeksan entistä missiä, jotka muuttavat viikoksi saman katon alle. Kaunotarten koskettavat elämäntarinat saavat erityisesti Lola Odusogan kyyneliin.
Urheilijoista koostuvaa Supertähdet-ohjelmaa kotisohvalla katsellessaan Riitta Väisänen keksi, että myös missit pitää saada saman pöydän ääreen siinä missä urheilijatkin.

Ohjelmaidea otti tulta, ja nyt Kaunis elämä -ohjelma tuo Ava-kanavalle Riitan lisäksi seitsemän muuta kaunotarta ensi tiistaista lähtien. Mukana ovat Lenita Airisto, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga.


– Soitin ensimmäiseksi hyvälle ystävälleni Lenitalle ja pyysin häntä mukaan. Lenita on suostui heti, Riitta kertoo.

– Tietenkin soitin myös ystävälleni Anne Pohtamolle, mutta Anne oli kuvausten aikoihin matkoilla. Toivotaan, että ohjelma saa jatkoa, niin saisimme Annenkin mukaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lola ilmoitti oitis, että suostuu mukaan.

– Tämä on ihan huikea ohjelma­idea. Eihän tällaista mahdollisuutta tarjoudu koskaan muulloin, että pääsee viettämään aikaa eri vuosikymmenillä kruunattujen missien kanssa, Lola sanoo.

Ex-missit muuttivat joulukuussa reiluksi viikoksi Vanajanlinnaan tekemään erilaisia aktiviteetteja ja keskustelemaan illallispöydän ääressä omista kokemuksistaan kauneusbisneksessä.

– Se oli monella tapaa jopa terapeuttista – hyvää vertaistukea, Lola sanoo.

 

Monet pitävät minua käskyttäjänä ja lynkkaajana, mutta olen pohjimmiltani tosi tunteellinen.

Lolaa kiinnostivat ennen kaikkea ihmisten elämäntarinat, ja hän sai hämmästyä kuvausten aikana monta kertaa. Myös Lolan persoonallisuus tuli monelle yllätyksenä, sillä Lolasta kuoriutui kuvauksissa melkoinen itkupilli. Ennakkoluulot karsivat vauhdilla.

– Itken heti, jos joku muu itkee tai jos vain näen, kun joku kruunataan missiksi. Lasten myötä itkeskely on mennyt vielä pahemmaksi, Lola myöntää.

– Monet pitävät minua käskyttäjänä ja lynkkaajana, mutta olen pohjimmiltani tosi tunteellinen.

Riitta raottaa hieman omaa päiväänsä.

– Puhuin ihan liikaa ohi suuni joistain vanhoista suhteista. Toivottavasti niitä juttuja ei näytetä ohjelmassa, Riitta nauraa.

Lue koko haastattelu uudesta Tv-lehdestä! Lehti on myynnissä 14.–20.2. yhdessä Ilta-Sanomien kanssa. Digilehden voit lukea täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt