Cheekistä kertova Veljeni vartija -elokuva oli avausviikonloppunsa katsotuin elokuva - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Cheekistä kertova Veljeni vartija -elokuva oli avausviikonloppunsa katsotuin elokuva

Cheekin elämään perustuva Veljeni vartija -elokuva keräsi avausviikonloppunaan runsaasti katsojia.

5.2.2018 12:32

Helsinki-filmin tuottama ja JP Siilin ohjaama Veljeni vartija -elokuva sai ensi-iltansa viime viikon keskiviikkona 31. tammikuuta. Elokuva oli avausviikonloppunaan Suomen elokuvateattereiden katsotuin elokuva, ja sen on nähnyt viime tiistain ennakkonäytökset mukaan lukien 51 319 katsojaa. Viikonlopun aikana elokuvan näki 33 536 katsojaa.

– Elokuvateattereissa oli viikonloppuna sokka irti! Olemme äärettömän iloisia, että suuri yleisö löysi elokuvan. Mikä hienointa, katsojilta sataa positiivista palautetta elokuvasta, kommentoi elokuvan tuottaja Annika Sucksdorff.

Voit lukea Ilta-Sanomien arvion elokuvasta täältä!

Veljeni vartija on veljestarina siitä, miten samoissa lähtökohdissa kasvaneet kaksoset päätyvät elämässään aivan eri ratkaisuihin. Elokuvassa pääosia Jare ja Jere Tiihosta näyttelee kaksoisroolissa Antti Holma. Räppäri Cheekin manageria Carla Ahoniusta esittää Armi Toivanen ja tyttöystävää Saga Sarkola. Jare ja Jere Tiihosen vanhempia näyttelevät Anna-Leena Härkönen ja Kai Lehtinen.

Elokuvan on käsikirjoittanut JP Siili ja Aleksi Bardy sekä tuottanut Dome Karukoski ja Annika Sucksdorff. Elokuvan budjetti on 1,8 miljoonaa euroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?