Katalaa juonittelua tv-kameroilta piilossa: Kimmo Vehviläinen paljastaa savustaneensa Ville Långin saman tien ulos Selviytyjistä – näin temppu onnistui

Julkaistu:

selviytyjät suomi
Kimmo Vehviläinen paljasti Radio Aallossa, että hän oli Ville Långin putoamisen takana.
Sunnuntai-iltana Nelosella alkaneessa Selviytyjät Suomi -sarjassa nähtiin dramaattinen pudotus, kun heimoneuvostossa ensimmäisenä ulos äänestettiin sulkapalloilija Ville Lång.

Ensimmäisessä jaksossa koskemattomuuskilpailun hävinnyt Tugave-heimo joutui heimoneuvostoon ja äänestämään siitä, kuka joutuu jättämään kilpailun aivan alkumetreillä. Tv-ohjelmassa näytettiin, kuinka Lång itsevarmasti juonitteli siten, että ensimmäisenä kisan olisi joutunut jättämään Cristal Snow. Långin yllätys olikin melkoinen, kun hän itse joutui putosi ensimmäisenä.
  • Voit kuunnella Dynastian Heimoneuvoston kokonaan alla olevasta Supla-soittimesta!


Yksi Tugave-heimon jäsenistä, radiojuontaja Kimmo Vehviläinen, paljasti maanantaiaamuna Radio Aallon aamushow’ssa, että hän oli syypää Långin putoamiseen. Vehviläinen teki paljastuksen kollegoilleen Hanna Kinnuselle ja Jarkko Valteelle Dynastian heimoneuvosto -nimisessä ohjelmaosuudessa.

Valtee kertoi radio-ohjelmassa olleensa yllättynyt siitä, että Lång äänestettiin ulos.

– Ennen kuin pääsitte istumaan heimoneuvostoon vaikutti siltä, että siellä on kaksi ihmistä, joilla on heikot eväät. Cristal ja sinä Kimmo. Se oli aivan selkeä, että nyt kisa käydään kahden henkilön välillä. Kuka masinoi sen, että Villeä äänestettiin ulos? Valtee kysyi Vehviläiseltä.


Vehviläinen kertoo, että asiaa tullaan varmasti puimaan myös Selviytyjien seuraavassa jaksossa.

– Kerrotaanko nyt meidän kesken kulissien takaa, että se tapahtui vähän kameroiltakin piilossa noin tuntia ennen Heimoneuvoston alkua, Vehviläinen paljastaa ja jatkaa:

– Kuulin huhun, että minut ollaan äänestämässä pois. Säikähdin ihan hemmetisti. Minulle tuli paniikki, että mitä teen.

Vehviläinen kertoo luulleensa, että Lång yrittää saada muut äänestämään hänet ulos.

– Tein hätäratkaisun. En edes muista, kenelle ensimmäisenä, mutta niin monelle kun pystyin, kävin sanomassa, että hei äänestetään Villeä.


Vehviläinen sanoo toimintansa olleen itsesuojeluvaistoa.

– Mitä muuta olisin voinut tehdä, kun kuulen tällaisen jutun, että hei Kimmo, sinut äänestetään tänään pois.

– Eli sä masinoit ihmisen ulos, joka oli sun puolella, Jarkko ihmettelee.

Vehviläinen kertoo tajunneensa heimoneuvostossa, ettei tulekaan saamaan yhtään ääntä ja hänen kuulemansa huhu oli perätön.

– Minulla oli paska fiilis, Vehviläinen myönsi.

Vehviläinen kertoi keskustelleensa asiat selväksi Långin kanssa Selviytyjien lehdistötilaisuudessa, jossa kaksikko tapasi ensimmäistä kertaa sitten ohjelman kuvausten.

– Menin pressissä heti istumaan hänen viereensä ja puimme tuon jutun läpi. En tiedä, tuleeko Ville silti koskaan antamaan minulle anteeksi.


Kuten sunnuntai-iltaisessa jaksossa nähtiin, äänestystulos tuli Långille täysin yllätyksenä.

– Villestä ei saanut selvää, suuttuko hän, putoaako hän penkiltä vai alkaako hän itkeä. Hän katsoi takariviin Jekkua, jonka kanssa hän oli rakentanut peliä ja hän luotti siihen, että homma toimii, Hanna Kinnunen sanoi.

– Se tuli hänelle aivan puskista, Vehviläinen myönsi.

Lopulta äänistä kuusi meni Långille ja kaksi Cristal Snowlle. Vehviläinen sanoo uskoneensa vielä heimoneuvostossa, että voi joutua jättämään kilpailun ensimmäisenä.

Hanna Kinnunen uskoo Vehviläisen etuna olleen sen, että hän oli kisassa empaattinen. Jaksossa nimittäin nähtiin, kuinka Vehviläinen ja Janni Hussi valitsivat eräässä tehtävässä heimonsa edun oman etunsa sijaan ja saivat siitä palkinnoksi koko heimolle bataatteja syötäväksi.

– Rakensit luottamusta. Olet strategi ja olet pelimies! Kinnunen totesi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt