TV & elokuvat

Jättiyllätys Salatuissa elämissä: uusi sarja ja vanhojen hahmojen joukkopaluu!

Julkaistu:

suosikkisarja
MTV3-kanavalla nähdään kesällä Salatut elämät -sarjan ensimmäinen tv-oheissarja Pihlajasatu
Salatut elämät juhlii tänään 19-vuotista taivaltaan. MTV kertoo tiedotteessaan, että suosikkisarjasta tehdään kesäksi ensimmäinen tv-oheissarja Pihlajasatu, jota tullaan esittämään MTV3-kanavalla.

Pihlajasatu on kymmenosainen tarina siitä, jos asiat olisivat menneet toisin kuin runkosarjassa. Olisiko elämässä kaikki paremmin, jos olisi joskus valinnut toisin kuin miten tuli valinneeksi? Sarjassa tätä pohtivat Ismo, Aki ja Kari, joista kukin on tavalla tai toisella tyytymätön elämäänsä. Ullan kristallipallon kautta hypätään toiseen todellisuuteen. Millaista elämä olisi, jos Miia ja Markus olisivatkin elossa, jos Ismo ja Ossi olisivatkin kavereita, jos Aki olisi naimisissa Jennin kanssa ja Ismon elämän nainen olisikin Salla.

Pihlajasadun päärooleissa nähdään sarjasta jo poistuneita tähtiä, kuten Anu Palevaara, Andrei Sandberg, Venla Saartamo, Hanna Kinnunen ja Sami Sarjula.

Moni palaavista tähdistä nähtiin aivan sarjan alkutaipaleilla, kun se vuonna 1999 alkoi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– On erittäin jännittävää, että saamme laajennettua Salkkareita entisestään. Uusi oheissarja mahdollistaa perussarjan tarinoiden syventämisen ainutlaatuisella tavalla, jonka myötä päästään luomaan täysin uusia tarinoita ja tulkintoja, kertoo MTV:n draamapäällikkö Jani Hartikainen kertoo kanavan tiedotteessa.

Venla Saartamo nähtiin Salkkareissa vuosina 1999–2002. Hän näytteli Ismon tytärtä, Miia Laitela.


Hunks-tanssiryhmästäkin tuttu Sami Sarjula oli mukana sarjassa 2004–2013. Sarjula näytteli sarjassa Ossi Puolakkaa.


Anu Palevaara oli Saartamon tapaan yksi sarjan alkuperäistähdistä. Hänen Jenni-hahmonsa on ollut muakana sarjassa kolmeen otteseen. Ensimmäistä kertaa Palevaara nähtiin sarjassa vuosina 1999–2001.


Andrei Sandberg puolestaan näytteli Markus Ekholmia vuosina 1999–2002.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt