TV & elokuvat

Lähes 50 kiloa laihtunut Antti Railio Iskelmällä rankasta vuodestaan: ”Erosin puolisostani ja se vei aika syviin vesiin”

Julkaistu:

Laulaja Antti Railiolla on ollut kaksijakoinen vuosi.
Idolsissa semifinaaleihin yltäneen ja The Voice of Finlandin voittaneen laulajan Antti Railion viime vuoden loppu oli kiireinen Raskasta joulua -kiertueen takia.

Tiukasta keikkatahdista huolimatta Railio ehti myös myös treenata ja pudottaa hurjan määrän painoa.

– Olen nyt lähes 50 kiloa kevyempi kuin viime vuonna tähän aikaan, hän kertoi Iskelmälle antamassaan haastattelussa.

Kuntokuuri ei ottanut takapakkia, vaikka henkilökohtaisessa elämässä Railio koki suuren menetyksen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Erosin puolisostani ja se vei aika syviin vesiin. Täytyy sanoa, etten ole vieläkään täysin toipunut erosta, mutta eteenpäin mennään, hän kertoi Iskelmälle.

Railio pisti myös korkin kiinni myös vuosi sitten. Sekin päätös on pitänyt.
ISTV:n Tainola Show’ssa kaksi vuotta sitten vieraillut Railio kertoi kaksisuuntaista mielialahäiriöstään.

– Voimani loppuivat ja otin drinkkiä liikaa. Olen iloinen, että Cheek toi elämänkerrassaan asian julkisuuteen. Kulisseissa on paljon ihmisiä, jotka elävät tämän sairauden kanssa. Cheekille iso hatunnosto, hän kiittelee.
Miettiessään elämäänsä, Antti myönsi, ettei vuosiin oikein ymmärtänyt, mikä häntä vaivaa. Hän ajatteli pärjäävänsä mielialavaihteluidensa kanssa.

– Menin aikoinaan lääkäriin, sillä istuin vain sohvalla ja masennus tuli yhtäkkiä. Sitten tulivat paniikkihäiriöt. En pystynyt elämään normaalia elämää. Koska pelkäsin ihmisiä, kävin huoltoasemalla öisin salaa kaupassa, hän tunnusti.
Antti päätti jo vuonna 1988, että hänestä tulee laulaja. Maalla nuoruutensa asunut Antti kertoi ISTV:ssä, mistä hän kimmoke laulujen tekemiseen syntyi.

– Ollessani viisivuotias ajokoiramme tappoi pihallamme olleet hanhet ja tein hanhien hautajaisista laulun, hän muistelee.