TV & elokuvat

Kaj Kunnas keskeyttää Arttu Wiskarin esityksen tylysti tv:ssä – mykistää jopa Jethro Rostedtin tauottomalla puheellaan

Julkaistu:

jethro kiekkomatkalla olympialaisiin
Jethro Rostedtin uudessa tv-sarjassa uppoudutaan jääkiekkoon ja reissataan kohti Pyeongchangin olympialaisia.
TV5:llä valmistaudutaan olympiatunnelmaa julkkiskiinteistövälittäjä Jethro Rostedtin avulla. Rostedt matkaa Jethro kiekkomatkalla olympialaisiin -sarjassa kohti Etelä-Koreaa seitsemän maan kautta ja pureutuu samalla jääkiekkokulttuuriin.

Jethron matka kulkee Tukholman ja Moskovan kautta aina Kuala Lumpuriin ja Bangkokiin, josta löytyy yllättäen jääkiekkojoukkue.

Sarjan ensimmäisessä jaksossa Rostedt vie kiekkoselostajanakin tunnetun Kaj Kunnaksen saunomaan. Pirteänä ja puheliaana tunnettu Kunnas intoutuu kertomaan tarinoita Teemu Selänteestä ja puhuu lopulta lähes taukoamatta.
  • Katso yllä olevalta videolta pätkä Kunnaksen puheliaasta saunareissusta!
– Selänne on kyllä hänelle selkeästi tärkeä ihminen. Siellä hän menee ja koko ajan tulee juttua Selänteestä. Selänne sitä ja Selänne tätä, Jethro ihmettelee, kun uimaan pulahtanut Kunnas selostaa polskiessaan kiekkolegendasta.


Jethro on hankkinut saunailtaa varten paikalle Arttu Wiskarin, joka saapuu yllättämään Kunnaksen. Selänteestä hullaantunut selostaja ei kuitenkaan malta pysyä hiljaa, vaan höpöttää myös Wiskarin lauluesityksen päälle.


Wiskari keskeyttää Mökkitie-kappaleensa heti alkuunsa ja joutuu hetken kuluttua hiljentämään Kunnaksen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Jätkät, sopiiks, että me painetaan se Mökkitie nyt? laulaja kysyy.

Jethro kiekkomatkalla olympialaisiin -sarja alkaa sunnuntaina TV5:llä kello 21.00. Sarjan jälkeen helmikuussa Rostedt nähdään osana olympiahuumaa, kun hän raportoi Pyeongchangin kisoista urheilufanien tunnelmia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt