TV & elokuvat

Dannyn huvila on täynnä erikoisuuksia: thaibaari, jättielefantti, vaaleansininen kokolattiamatto – ”Olen itse sisustanut”

Julkaistu:

Uusi Tv-lehti
Maria Veitola jatkaa yökyläilyään ja matkaa aloitusjaksossa Dannyn huvilaan Raumalle. – Mahtava mesta, Maria kuvailee paikkaa.
Mitä kaikkea tunnetuista ihmisistä paljastuukaan, kun he avaavat kotinsa ovet ja kutsuvat Maria Veitolan yöpymään luonaan? Tätä katsojat pääsevät jälleen seuraamaan sarjassa Yökylässä Maria Veitola, jonka kolmas kausi alkaa MTV3:lla torstaina 11.tammikuuta.

Alkujaksossa Maria tutustuu Dannyn Rauman-huvilaan, ja myös Dannyn naisystävä Erika Vikman oli kesällä järjestettyjen kuvausten aikaan paikalla.

– Olin menossa ensisijaisesti Dannylle yökylään. Olikin iloinen yllätys, kun pääsin hengailemaan molempien kanssa, Maria kertoo.


Dannyn kesähuvila Raumalla sijaitsee Rokki-nimisessä paikassa. Isoisän 1930-luvulla ostama maa-alue jaettiin aikoinaan perheen lapsille, ja Danny lunasti kyseisen kesäpaikan itselleen isänsä poismenon jälkeen 1980-luvulla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Paikka on mahtava, suloisen kulahtanut, mutta silti pompöösin upea mesta, Maria kuvailee.

– Dannystä tuli tähti aikana, jolloin ihailtiin ja kopioitiin kaikkea Amerikasta, ja se näkyy Raumallakin. On antiikkiautoja pihalla ja leijonapatsaita ovella sekä vaaleansininen kokolattiamatto sisällä – ja siinä tietysti kävellään kengät jalassa.

– Rakensin alueelle lisärakennuksia ja tenniskentän. Olen itse sisustanut kesähuvilan. Tykkään kesäaikaan raikkaudesta ja vaaleista väreistä, Danny sanoo.


Rantatontilta löytyy myös venevaja sekä kuntosali.

– Pihalle on rakennettu thaimaalainen rantabaari värivaloineen ja elefanttipatsaineen, ja toisaalta itse nukuin kunnon perinteisessä suomalaisessa hirsimökissä pihapiirissä, Maria kertoo.

Puinen elefantti painaa 500 kiloa.

– Löysin sen Thaimaasta ja lähetin kontissa Raumalle. Valitsin itselleni 90-luvulla esiintymisreissulla Kiinassa tunnuseläimeksi tiikerin, mutta viisi vuotta sitten Thaimaassa, tajusin, että tunnuseläimeni on nykyään elefantti: kömpelö, hidas ja viisas, Danny naurahtaa.

Lue koko artikkeli ja katso koko kevään kiinnostavimmat tv-ohjelmatärpit uudesta Tv-lehdestä! Lehti on myynnissä 10.–16.1. yhdessä Ilta-Sanomien kanssa. Digilehden voit lukea täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt