TV & elokuvat

Danny paljastaa Maria Veitolalle ensimmäiset mietteensä suhteestaan Erika Vikmaniin: ”Ajattelin, että pystymme antamaan toisillemme jotain hyvää”

Julkaistu:

yökylässä maria veitola
Ilkka ”Danny” Lipsanen avautuu yökylässä olevalle Maria Veitolalle suhteestaan Erika Vikmaniin.
Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen, 75, ja vuoden 2016 tangokuningatar Erika Vikmanin, 24, suhde on aiheuttanut paljon kohua heidän ikäeronsa vuoksi, jota on 51 vuotta.

Kaksikko on tuntenut toisensa noin kahden ja puolen vuoden ajan. He tutustuivat vuoden 2015 Tangomarkkinoilla, mutta suhde käynnistyi vasta myöhemmin.

Ensi torstaina tv-ruutuihin palaa jälleen suosikkiohjelma Yökylässä Maria Veitola, ja ensimmäisessä jaksossa Maria Veitola vierailee Dannyn kesähuvilalla Raumalla. Paikalla on emännöimässä myös Erika.

Ohjelmassa Danny kertoo, että hänellä ei ollut alun perin tavoitteena rakentaa mitään erityistä suhdetta Erikaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mä vaan näin ihmisen, joka oli lahjakas, (artistin) tehtävään sopiva, ja noudatti niitä samoja jälkiä kuin nää aikaisemman laulajat ja laulajattaret, Danny kertoo.

– Mun elämä on ollut sellaista, että en mä oo hirveästi hakeutunut... tai mä en hirveästi juokse naisissa, niin kuin sanotaan.

– Musta oli mukavaa, että Erika oli sillä lailla ystävällinen ihminen, että se oli olemassa ja me oltiin puhelimessa yhteydessä, Danny kertoo.

Suhdehan siitä kuitenkin lopulta syntyi, ja nyt pari on onnellisesti yhdessä.


Jos parin ikäero on nostattanut ihmetystä kaikissa muissa, niin ohjelmassa musiikkineuvos kertoo, että aluksi siinä riitti ihmeteltävää myös hänelle itselleenkin.

– Mutta loppujen lopuksi mä huomasin, että se oli ihan samantekevää, mikä ikä on sillä tai tällä ihmisellä.

Myös Erika on kertonut avoimesti hänen ja Dannyn suhteesta ja siitä, millaista palautetta hän on saanut parin ikäerosta.

– Parisuhteen julkistamisen aikaan tuli paljon sellaisia asiattomia ja sivistymättömiä viestejä kirjoitusvirheineen. Niissä ei ollut mitään järkeä, laulajatar kertoi IS:lle viime huhtikuussa.

Myöhemmin palautteen olemus on kuitenkin muuttunut päinvastaiseksi.

– Nykyään viestien pääteema on tsemppaava. Ihmiset on olleet nolostuneita ennakkoluuloistaan ja haluavat pyytää anteeksi, tangokuningatar jatkoi.


Myöhemmin samassa Yökylässä Maria Veitola -jaksossa Veitola ja Danny puhuvat syvällisemmin viihdekonkarin ja tangokuningattaren suhteesta.

Veitola hämmästelee sitä, kuinka onnellinen Dannyn täytyy olla, kun hänellä on vielä tässäkin vaiheessa rakkautta elämässään.

– Kyllä se tietysti niin on, että kun Erika tuli tähän kuvioon, niin hän tuli ikään kuin – miten mä nyt sanoisin – semmoisena hyvin myönteisenä lämminhenkisenä ihmisenä, Danny kertoo naureskellen.

– Mä ajattelin, että no, ehkä me pystymme antamaan vuorovaikutteisesti toisillemme jotain hyvää.


Kaksikko on kertonut koko ajan julkisuudessa, että he katsovat mitä elämä eteen tuo ja elävät päivän kerrallaan. Danny selittää tätä ajattelutapaa myös Veitolalle.

– Me puhutaan just tästä päivä kerrallaan -jutusta, koska se on totta. Hänen elämänsä on varmasti tulevaisuudessa ihan muissa asioissa ja muissa ihmisissä. Mutta tällä hetkellä ollaan päivä kerrallaan yhdessä.

Dannya ei harmita se, kuinka erilaista ja muiden ihmisten täytteistä Erikan elämä tulee joskus tulevaisuudessa olemaan – päinvastoin.

– Se on hienoa. Kysymys on juuri siitä, että mä en oo viemässä häneltä mitään, musiikkineuvos kiteyttää.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstaisin 11.1. alkaen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt