TV & elokuvat

Karmea onnettomuus: näyttelijä Jessica Falkholt, 28, taistelee koomassa hengestään – ei tiedä koko perheensä kuolleen

Julkaistu:

tragedia
Näyttelijä Jessica Falkholt menetti koko perheensä, kun heidän autoonsa törmäsi tapaninpäivänä toinen auto.
Suositusta australialaisesta Home and Away -sarjasta tunnettu näyttelijä Jessica Falkholt, 28, loukkaantui tapaninpäivänä vakavassa auto-onnettomuudessa, jossa hänen vanhempansa kuolivat. Onnettomuudessa oli myös Falkholtin sisko, joka on menehtynyt perjantaina sairaalassa vammoihinsa. Asiasta uutisoivat useat ulkomaalaiset mediat, muun muassa Independent-lehti. Falkholtin sisko Annabelle Falkholt oli 21-vuotias.

Jessica Falkholtin kerrotaan olevan edelleen koomassa. Independentin mukaan Jessican vointi ei enää hänelle tehdyn leikkauksen jälkeen ole kriittinen. 9 News -sivusto kertoi, että Falkholtien perhe joutui onnettomuuteen Mondayongissa tapaninpäivänä. Australialaismedian mukaan näyttelijän perheen autoon oli törmännyt vastaantuleva auto, jonka kuljettaja oli jostain syystä menettänyt ajoneuvon hallinnan.


Falkholtin vanhemmat Lars, 69, ja Vivian Falkholt, 60, kuolivat onnettomuudessa välittömästi kuin myös heihin törmännyttä autoa ajanut 50-vuotias mies. Daily Telegraph -lehti kertoo molempien ajoneuvojen syttyneen tuleen törmäyksen jälkeen. Osa silminnäkijöistä on kertonut, että 50-vuotias mieskuski olisi käyttänyt ajaessaan puhelinta, mutta viranomaiset eivät ole vahvistaneet asiaa. The Times -lehden mukaan kolarikuski olisi mahdollisesti ollut huumeiden vaikutuksen alaisena.

Siskosten serkku suree Daily Mail Australia -lehdessä perheen kohtaloa. Serkku kertoo sukulaisten kerääntyneen Annabellen sairaalasängyn ääreen perjantaina jättämään hyvästit.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tiesimme, että Annabelle kuolee ja tahdoimme olla paikalla hänen vierellään, serkku sanoi lehdelle.

– Annabellellä ja Jessicalla oli uskomattoman vahva sisarside. He olivat todella läheisiä, serkku kertoi.

Koomassa oleva Jessica Falkhort ei tiedä, että hänen vanhempansa ja siskonsa ovat kuolleet. Serkku kertoo Jessican läpikäyneen suuren leikkauksen.

– Operaatio meni paremmin kuin odotimme. Lääkärit hoitivat hänen kättään sekä sisäisiä vammoja.
Näyttelijää ja tämän perhettä auttamaan rientäneet sivulliset kertovat The Australian -lehdelle auton tuhoutuneen täysin törmäyksessä ja naisten vammojen olleen erittäin vakavia. Perheen avuksi tulleet autoilijat olivat viranomaisten mukaan vetäneet Falkholtin ja hänen Annabelle-siskonsa ulos autosta, joka oli syttynyt tuleen.

– Kahden tytön saamat vammat ovat jotain sellaista, jota en unohda pitkään aikaan, Falkholtia ja hänen sisartaan auttanut Darrin Collier sanoo lehdelle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt