TV & elokuvat

Näyttelijä Rose Marie on kuollut

Julkaistu:

suru-uutinen
Näyttelijätähti Rose Marie on kuollut 94-vuotiaana.
Näyttelijätähti Rose Marie on kuollut kodissaan Kaliforniassa torstaina, uutisoivat useat amerikkalaismediat, muun muassa Us Weekly ja CNN. Asiasta kerrotaan näyttelijän kotisivuilla, jossa kirjoitetaan että ”taivaasta tuli juuri hauskempi.”

Rose Marie Mazetta oli kuollessaan 94-vuotias. Hän oli syntynyt elokuun 15. päivä vuonna 1923. Näyttelijän kuuluisin rooli on The Dick Van Dyke Show’sta, jossa hän näytteli Sally Rogers -nimistä roolihahmoa. Koomikko aloitti näyttelijänuransa jo taaperona taiteilijanimellä Baby Rose Marie. Hänet muistetaan myös suosittuna radiopersoonana sekä laulajana.


Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat Raha ei haise – eli keikka ja miten se tehdään (1966), Don't Worry, We'll Think of a Title (1966), ja Lunch Wagon (1981). Rose Marielle on ollut tähti Hollywood Walk of Famella vuodesta 2001 asti.


Fanien lisäksi Rose Marieta jää kaipaamaan hänen tyttärensä Georgiana Marie ”Noopy.” Marie naimisissa muusikko Bobby Guyn kanssa vuodesta 1946 ja jäi leskeksi miehen kuoltua vuonna 1964.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt