Katso video: Cheek-elokuvan virallinen traileri julki – luvassa naisia, bileitä ja väkivaltaa - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Katso video: Cheek-elokuvan virallinen traileri julki – luvassa naisia, bileitä ja väkivaltaa

Cheekistä kertovan Veljeni vartija -elokuvan virallinen traileri julkaistiin keskiviikkona.

27.12.2017 12:44

Raptähti Cheekistä kertovan Veljeni Vartija -elokuvan virallinen traileri on julkaistu. JP Siilin ohjaama ja Helsinki-filmin tuottama elokuva saa ensi-iltansa 31. tammikuuta.

Reilun 1,5 minuutin trailerilla nähdään tappeluita, naisia, Cheekin eli Jare Tiihosen ja tämän kaksoisveljen Jere Tiihosen suhdetta sekä matkaa musiikkimaailman huipulle.

  • Katso traileri yllä olevalta videolta!

Elokuvaa kuvattiin kevättalven ja syksyn 2017 välillä muun muassa Lahdessa, Valkeakoskella, Espoossa, Helsingissä, Tampereella ja Los Angelesissa. Helsingissä kuvauksia tehtiin esimerkiksi Halkolaiturilla, merellä kaupungin edustalla ja Jare Tiihosen yksityiskodissa.

Jarea ja Jereä elokuvassa näyttelee Antti Holma. Veljeksiä lapsina näyttelevät 8-vuotiaat espoolaiskaksoset Niklas ja Julius Liukkonen ja teini-ikäisinä Vaasasta kotoisin olevat kaksoset Eemeli ja Vilhelmi Masanen. Veljesten äitiä näyttelee Anna-Leena Härkönen ja isää Kai Lehtinen. Cheekin managerin roolissa nähdään Armi Toivanen.

– Antti Holman tulkinta Jare ja Jere Tiihosesta on ollut ihastuttavaa työstettävää elokuvaa leikatessa. Kaikkea elokuvasta en voi vielä paljastaa, mutta jotain kuitenkin: veljestarinassa on räppiä, huumoria, seksiä ja väkivaltaa, niin kuin hyvässä leffassa pitääkin, elokuvan ohjaaja JP Siili sanoi lokakuussa.

Cheek kertoi aiemmin IS:lle, että elokuva ei ole pelkästään tarina räppäämisestä ja musiikista, vaan ennemminkin elokuva veljeksistä, isäsuhteesta ja rakkaudesta.

– Elokuvan keskiössä on kasvutarina, kasvaminen myös ihmisenä, ja isän oppien kyseenalaistaminen, Cheek sanoi IS:lle keväällä.

Veljeni vartija -elokuva huipentaa Cheekin saagan, johon kuuluivat JHT – Musta lammas -elämäkertakirja, Alpha Omega -albumi, dokumenttielokuva sekä liuta suuria ja hieman pienempiäkin keikkoja.

Suomen kirkkaimpiin tähtiin kuuluva räppäri ilmoitti marraskuun puolivälissä, että hän lopettaa musiikkiuransa ensi elokuussa Lahden mäkimontussa järjestettäviin Valot sammuu -konsertteihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?