TV & elokuvat

Katso traileri: Laura Birn ja Samuli Vauramo tähdittävät intensiivistä draamaa – mukana nouseva ruotsalaistähti

Julkaistu:

traileri
Kääntöpiste-draamassa näyttelevät suomalaisnäyttelijät Samuli Vauramo ja Laura Birn sekä ruotsalainen tähti David Nzinga.
Intensiivisen Kääntöpiste-draaman pääosissa nähdään Laura Birn ja Samuli Vauramo sekä ruotsalainen David Nzinga. Elokuva saa ensi-iltansa 2.3 maaliskuuta.

Birn esittää elokuvassa Veraa, joka päättää pistää välit poikki lapsensa isän Aleksin kanssa. Vauramo puolestaan esittää Jereä, joka on nähnyt kaikenlaista, mutta joka haaveilee tavallisemmasta elämästä.

Simo Halisen ohjaama ja käsikirjoittama Kääntöpiste on Pohjois-Suomeen sijoittuva tiheätunnelmainen draama, jossa kolmen hyvää tahtovan ihmisen kohtalot kietoutuvat sattuman seurauksena toisiinsa.

Kaiho Republicin ja Zentropa Swedenin yhteistuotantona syntyneen Kääntöpisteen trailerin voi katsoa yllä näkyvältä videolta.


Simo Halinen voitti parhaan käsikirjoituksen Jussi-palkinnon edellisellä elokuvallaan Kerron sinulle kaiken (2013), jonka hän myös ohjasi. Myös Kääntöpisteen Halinen on sekä ohjannut että käsikirjoittanut. Elokuvan on tuottanut Liisa Penttilä-Asikainen, joka on aiemmin työskennellyt muun muasssa Lars von Trierin Dogvillen ja Peter Greenawayn Eisenstein in Guanajuaton parissa. Penttilä-Asikainen tuotti myös Halisen Kerron sinulle kaiken -elokuvan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt