Huutokauppakeisari sekoaa äärimmäisen harvinaisesta esineestä – edes tuhansien eurojen tarjous ei vakuuta myyjää: ”Voi hyvää päivää!” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Huutokauppakeisari sekoaa äärimmäisen harvinaisesta esineestä – edes tuhansien eurojen tarjous ei vakuuta myyjää: ”Voi hyvää päivää!”

Aki Palsanmäki iskee silmänsä Suomen huutokauppakeisari -sarjassa äärimmäisen harvinaisiin maljakoihin.

27.11.2017 14:42

Suomen huutokauppakeisarin tuotantokauden viimeisessä jaksossa Aki Palsanmäki iskee silmänsä todelliseen harvinaisuuteen. Huutokauppakeisari yrittää sinnikkäästi ostaa itselleen upeat klassikkomaljakot, joita näkee vain ani harvoin.

Maljakot varastavat muita esineitä ostamaan saapuneen Akin huomion jo ennen kuin myyjä ehtii esitellä, mitkä hänen olohuoneensa tavaroista itse asiassa ovat myynnissä.

– Voi hyvää päivää! Siellä on kaksi kappaletta Claritas-maljakoita, Aki innostuu ja säntää tutkailemaan keräilyharvinaisuuksia.

Tavaroiden myyjä kuitenkin selventää, että kyseiset maljakot eivät ole myynnissä, vaan kauppatavara on kerätty erilliselle pöydälle.

– Hyvänen aika, mitä maljakoita siellä on. Eihän näitä näe kuin elokuvissa, Aki toistelee epäuskoisena.

Aki ja Heli Palsanmäki joutuvat poistumaan kauppapaikalta ilman maljakoita.­

Vaikka myyjä sinnikkäästi yrittää toppuutella ja kertoo, että Timo Sarpanevan suunnittelemat Claritas-maljakot eivät ole myynnissä, Palsanmäki päättää silti tehdä tarjouksen.

Muut tuotteet ostettuaan Palsanmäki on valmis maksamaan yhteensä 2 500 euroa kahdesta maljakosta, mutta myyjä ei suostu myymään aarteitaan. Tilanne ei yllätä Akia, sillä jopa kymmenen kiloa painava maljakko on erittäin arvokas.

– Kyllähän meikäläistä varmaan harmittaa muutaman päivän, kun nuo Claritas-maljakot ei lähteneet meidän mukaan, huutokauppakeisari myöntää.

Suomen huutokauppakeisarin kauden viimeinen jakso tiistaina kello 21 Nelosella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?