Tiia, 22, putosi Idolsista – he kolme kisaavat voitosta! - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Tiia, 22, putosi Idolsista – he kolme kisaavat voitosta!

Idolsin finalistit ovat selvinneet.

Tiia Laakso joutui jättämään Idolsin perjantaina.­

24.11.2017 21:57

Idolsin semifinaalijakso nähtiin perjantai-iltana. Kisasta putosi 22-vuotias Tiia Laakso. Kilpailussa siis jatkavat Anniina Timonen, Julia Rautio ja Leevi Salonen.

Ohjelman tuomari Antti Tuisku on aiemmin Idolsissa kuvaillut Laakson olevan kuin uusi Hanna Pakarinen. Laakso kertoi lähetyksessä fiiliksiensä olevan todella hyvät putoamisesta huolimatta.

– Tämä oli aivan mahtava kokemus, Tiia sanoi.

Lähetyksessä jokainen kilpailijoista esitti sekä omavalintaisen biisin että tuomariston toivekappaleen. Lähetyksessä kilpailijoiden lisäksi lavalle nousivat JVG ja The Rasmus.

Putoamisestaan huolimatta Tiia sai tuomaristolta ylistävää palautetta esityksestään. Swedish House Mafian Don't you worry child -kappaleen esittänyt Tiia lumosi tuomarit energisellä show'llaan.

– Kaikin puolin täydellinen veto, 6/5, Jurek Reunamäki kommentoi heti esityksen jälkeen.

– Mie kuulisin sut tosi vahvana feat-artistina, Antti Tuisku kehui.

Idols huipentuu ensi perjantaina Espoon Metro Areenalla järjestettävään suureen finaalilähetykseen. Käynnissä oleva Idols on kahdeksas Suomen Idols-kilpailu. Aiemmin kanavaa on esittänyt MTV3, mutta tänä vuonna esittäjänä on Nelonen. Uuden ohjelman tuomareina nähdään Idolsista uransa aloittanut Antti Tuisku, laulaja Erin ja tuottaja Jurek Reunamäki.

Nelosen mukaan finaali aloitetaan näyttävällä aloitusshow'lla, jossa kilpailijoiden lisäksi mukana ovat myös tuomarit ja juontajat. Tämän lisäksi finaalissa kilpailijoilta kuullaan duetot Idols-historian omaavien esiintyjien kanssa. Mukana ovat Anna Puu, Abreu ja Pete Parkkonen. Finaalin esiintyjänä on Alma, jonka lisäksi lavalle nousee myös yllätysesiintyjä.

Tällaisia ovat Idols-finalistit:

Julia Rautio, 22, Oulu

Julia Rautio­

Julia haaveilee, että hänestä tulisi jonain päivänä pop-prinsessa, naispuolinen Antti Tuisku omalla twistillään. Antti onkin Julian tärkein musiikillinen idoli.

– Arvostan niin suuresti hänen ennakkoluulottomuuttaan ja rohkeutta heittäytyä täysillä sekä kovaa työtä, jonka hän on tehnyt.

Julia myöntää, että hän on Idolsin myötä muuttunut täysin artistina. Aiemmin hän ajatteli olevansa todella cool ja vain englanninkielinen musiikki kiinnosti.

– Tosi asiassa olin hukassa pitkän aikaa, hän myöntää nyt.

Julian elämää mullistanut biisi on Britney Spearsin I'm Not A Girl Not Yet A Woman, sillä hänen ensimmäinen julkinen esiintymisensä liittyi juuri tuohon kappaleeseen.

Leevi Salonen, 16, Porvoo

Leevi Salonen­

Leevin suurin unelma on vaikuttaa positiivisesti ihmisiin omalla musiikilla. Hän lupaa, että hänestä Suomi saisi aidon artistin, joka on 500-prosenttisesti oma itsensä.

– Mun musiikki tulisi olemaan sellaista, mihin ihmiset pystyvät samaistumaan, hän lupaa.

Leevin lempibiisejä ovat Juicen Marilyn sekä Blink182:n Dammit.

– Marilyniä iskä aina soitti, kun olin pieni ja se on aina ollut tietyllä tavalla läheinen biisi. Dammit-biisiin sisältyy paljon hyviä muistoja ja tämä biisi on luonut mun yhden tärkeimmistä ystävyyssuhteista, Leevi kertoo.

Anniina Timonen, 21, Helsinki

Anniina Timonen­

Idolsin aikana Anniina on ollut yllättynyt siitä, miten haastavaa kilpailu on ollut henkisesti.

– Varsinkin porukassa, jossa on vahvoja persoonia, minun on vaikeaa joskus olla oma itseni, hän myöntää.

Anniinan haaveena olisi tulevaisuudessa olla musiikillinen esikuva, sillä hänellä itsellään ei ole ollut selvää idolia.

Anniinan suurimmat tukijat ovat hänen vanhempansa, jotka ovat auttaneet hänet vaikeiden vaiheiden yli.

– En edes osaa pukea sanoiksi sitä, kuinka kiitollinen heille olen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?