TV & elokuvat

Peppi Puolakka palasi Salattuihin elämiin: heti yllättävä kohtaaminen – näin hahmo on muuttunut vuosien varrella

Julkaistu:

salatut elämät
Sara Parikan näyttelemä Peppi Puolakka palaa tänään Salattuihin elämiin.
Suosikkisarja Salatuissa elämissä nähtiin tänään hämmentävä käänne, kun Sara Parikan esittämä Peppi Puolakka palasi Pihlajakadulle.

Ensimmäisessä kohtauksessa Peppi on palaamassa Pihlajakadulle hoitamaan menehtyneen Sergein kuolemaan liittyviä asioita. Hänen matkansa kuitenkin keskeytyy puhjenneeseen renkaaseen.

Yllättäen auto pysähtyy ja kuskin paikalta nousee mies auttamaan naista hädässä. Pietariksi esittäytynyt mies vaihtaa auton puhjenneen renkaan kaksikon jutustellessa.

– Voinko korvata tän sulle jotenkin, Peppi kysyy vielä renkaanvaihdon jälkeen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tarjoa vaikka kahvit, jos joskus vielä törmätään, mies huikkaa takaisin.


Pepin paluuta on odotettu jo useampi tovi, sillä siitä kerrottiin ensimmäisen kerran viime keväänä. Paluun ajankohtaa ei kuitenkaan paljastettu.

Peppi nähtiin Salkkareissa viimeksi syksyllä 2016 nopealla visiitillä, mutta virallisesti hän poistui sarjasta maaliskuussa 2016. Peppi muutti tyttärensä Taigan kanssa Rovaniemelle, kun näyttelijä Parikka jäi äitiyslomalle.

– Kyllä vauvavatsa alkoi silloin jo kuvauksissa näkyä, kahden lapsen äiti naureskelee Ilta-Sanomille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Se, mitä kaikkea Pepin hahmolle tulee sarjassa tapahtumaan, on vielä salaisuus, mutta Salattujen elämien pitkäaikainen tuottaja Marko Äijö kertoi Ilta-Sanomille aikaisemmin syksyllä, että sarjaan palaavat hahmot saavat Pihlajakadulla säpinää aikaan.

– Kun Peppi palaa, niin kyllä siinä rupeavat nurkat pöllyämään, Äijö vihjasi tuolloin.

Parikan näyttelemä Peppi saapui Salattuihin elämiin ensimmäisen kerran vajaat kymmenen vuotta sitten; keväällä 2008. Peppi oli tuolloin yläasteelainen tyttö, jonka opettajaäiti Veera (Mirva Kuivalainen) sai töitä Helsingistä.


Peppi on kokenut sarjan aikana mitä erikoisempia juonenkäänteitä. Hän on ollut muun muassa parisuhteessa velipuolensa Sampon (Sampsa Tuomala) kanssa ja virunut monta päivää metsässä olevassa kaivossa, kun hän putosi sinne hevosen selästä. Myöhemmin Peppi sekaantui huumeisiin ja päätyi lopulta rahapulassa prostituutioon. Hahmo pääsi eroon huumeista ja meni naimisiin Sergei Kuulan (Tero Tiittanen) kanssa. He alkoivat odottaa lasta, ja kun Peppi oli raskaana hän matkusti lentokoneessa, joka putosi Siperiaan. Peppi ja Taiga-vauva selvisivät siitäkin koettelemuksesta, mutta parisuhdeongelmat ja Sergein rikollinen toiminta saivat Pepin lähtemään Rovaniemelle.


Mitä mieltä olet Pepin paluusta Salkkareihin? Kerro kommenteissa!