TV & elokuvat

Napakympin Marko valitsi Neiti A:n – yhteiselle matkalle lähtikin Neiti B: ”Ei tarvinnut kuunnella naputusta”

Julkaistu:

napakymppi
Marko valitsi ohjelmassa matkaseuralaisekseen Sannan, mutta videolla nähdään Henna.
Kauden viimeisessä Napakymppi-jaksossa Herra X:n paikalle istahtaa 44-vuotias Marko Kuopiosta. Mies päätyy valitsemaan matkaseurakseen neiti A:n eli Sannan, mutta kaikki ei mene aivan suunnitelmien mukaan. Lomavideolla nähdäänkin Sannan sijaan neiti B Henna.


– Siinä kävin niin, että hyvä ystäväni kuoli. En sitten sen vuoksi halunnut lähteä. En myöskään halunnut pilata Markon reissufiilistä sillä, että olisin miettinyt siellä jotain muuta, sinkkuna edelleen viihtyvä Sanna kertoo Ilta-Sanomille.

– Kaksi viikkoa ennen lomaa tuli tieto, että Sanna ei pääsekään lähtemään, K-kauppiaana työskentelevä Marko sen sijaan kertoo.

Tiedon jälkeen tuotantoyhtiö tarjosi Markolle mahdollisuutta valita matkakumppani kahdesta jäljelle jääneestä neidistä.


– Napakymppi-yleisössäkin olleen ystäväni Riston kanssa istuttiin alas ja pohdittiin asiaa. Päädyin sitten pyytämään Hennaa matkaseuraksi, Marko kertaa tapahtumia.
  • Katso jutun alussa sijaitseva video Markon ja Hennan reissusta!

Rakkaus Markon ja Hennan välillä ei roihahtanut lomamatkalla, vaan mukaan tarttui jotain aivan muuta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Niin hyvän ystävän löysin Hennasta, ettei paremmasta väliä. Olimme matkallakin kuin vanha aviopari, ei vain tarvinnut kuunnella naputusta, Marko naurahtaa.

– Olen itseasiassa juuri matkalla tapaamaan Hennaa, meillä on hänen ja saman jakson Neiti X:nä nähdyn Tyynen kanssa niin sanottu kisakatsomo, mies paljastaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt