Erika Vikman tippui Tähdet, tähdet -kisasta – eniten ääniä keräsi Erja Lyytisen serbiankielinen esitys - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Erika Vikman tippui Tähdet, tähdet -kisasta – eniten ääniä keräsi Erja Lyytisen serbiankielinen esitys

Kuvituskuva
Julkaistu: 19.11.2017 20:59

Tähdet, tähdet -kilpailusta tippui sunnuntaina yksi artisti.

Tähdet, tähdet -kisan sunnuntain suorassa lähetyksessä juhlittiin euroviisutunnelmassa. Illan jakson teemana oli Eurovision laulukilpailut ja niissä nähdyt kappaleet. Asiantuntijana tuomaristossa istui Suomea viisuissa edustanut Krista Siegfrids.

Kilpailun joutui sunnuntain suoran lähetyksen päätteeksi jättämään Erika Vikman. Kisan muut artistit halasivat ja lohduttivat viime vuoden tangokuningatarta.

Vikman oli kuudes kisan jättänyt artisti. Aiemmin kilpailusta ovat tippuneet Janna, Veeti Kallio, Nelli Matula ja Mikael Saari. Lisäksi kisan on keskeyttänyt Tomi Metsäketo.

Kisassa jatkavat ensi viikolle Elias Kaskinen, Jannika B, André Linman ja Erja Lyytinen.

Kuvituskuva

Sunnuntain lähetyksessä kuultiin seuraavat kappaleet:

Elias Kaskinen: Euphoria (Loreen)

Erja Lyytinen: Molitva (Marija Serifovic)

André Linman: Bye bye baby (CatCat)

Jannika B: Diggi-Loo Diggi-Ley (Herreys)

Erika Vikman: Eläköön elämä (Sonja Lumme)

Vierailevana tuomarina euroviisujaksossa nähty Siegfrieds esitti lähetyksen aluksi menevän show’n, jossa hän lauloi menneiden vuosikymmenien tuttuja euroviisukappaleita. Lisäksi ohjelmassa nähtiin Suomen viisuvoittoon vuonna 2006 siivittänyt Lordi.

Artistien menevät euroviisutulkinnat upposivat sekä ohjelman tuomaristoon että katsojiin. Erja Lyytisen serbiankielinen esitys sai tuomariston osoittamaan suosiotaan seisaaltaan ja hän nappasi myös yleisöltä eniten ääniä. Twitterissä puolestaan hehkutettiin etenkin Jannika B:n ja Elias Kaskisen esityksiä.

Ensi viikon jakson teemana on kantri.