Tv-katsojat pöyristyivät: Mr. Lordi lipoi Laura Frimanin korvaa Tähdet, tähdet -lähetyksessä – ”Naisia ei nuolla luvatta” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Tv-katsojat pöyristyivät: Mr. Lordi lipoi Laura Frimanin korvaa Tähdet, tähdet -lähetyksessä – ”Naisia ei nuolla luvatta”

Tähdet, tähdet -lähetyksessä nähty tilanne aiheutti keskustelua Twitterissä.

Mr. Lordi nähtiin Tähdet, tähdet -kisan euroviisulähetyksessä.

19.11.2017 20:26

Tähdet, tähdet -kisan sunnuntaisen lähetyksen teemana oli Eurovision laulukilpailu. Suorassa lähetyksessä kuultiin euroviisuista tuttuja kappaleita ja näyttävässä show’ssa nähtiin euroviisut vuonna 2006 voittanut Lordi sekä Suomea kisoissa edustanut Krista Siegfrids.

Lähetyksessä nähtiin erikoinen tilanne, kun Lordi-yhtyeen keulakuva, Mr. Lordi innostui yllättäen nuolemaan Tähdet, tähdet -ohjelman takahuoneessa häärivän tähtitoimittaja Laura Frimanin korvaa ja poskea. Ohjelman juontaja Mikko Leppilampi vihjaili lipomisen jälkeen maailmalla puhuttaneesta seksiskandaalikohuun mutisemalla mikkiinsä ”Me too”. Friman näytti tilanteessa hämmentyneeltä.

MTV julkaisi kuvan tilanteesta Tähdet, tähdet -ohjelman Twitter-tilillä.

#Metoo-kampanja on levinnyt tänä syksynä hurjaa vauhtia sosiaalisessa mediassa. Naiset ympäri maailman ovat kertoneet avoimesti kokemistaan häiritsevistä tilanteista ja seksuaalisesta ahdistelusta. Kampanja sai alkunsa pian sen jälkeen, kun Hollywoodin tuottajamoguli Harvey Weinsteinin sopimaton käytös naisia kohtaan paljastui.

Nopeasti tv-ruudussa vilahtanut tilanne Mr. Lordin ja Frimanin välillä ei jäänyt Tähdet, tähdet -ohjelman katsojilta huomaamatta. Asiaa kommentoitiin oitis Twitterissä, sillä moni koki sen selkeästi ahdisteluksi. Somekäyttäjät toivoivat, että tilanne oli etukäteen sovittu.

– Naisia ei nuolla luvatta maskin kanssa tai ilman.

– Kyllä nyt meni Lordin toiminta liian pitkälle.

– Lordi nuolee naisjuontajan korvaa telkkarissa, häshtäg metoo.

Myös Leppilammen Me too -heitto huomattiin ja siihen puututtiin Twitterissä. Osa kommentoijista koki, että oli hyvä, että juontaja puuttui asiaan, kun taas osa koki heiton mauttomana.

– Hetkinen.. Sanoinko juontaja Leppilampi #metoo ohimennen? No points.

– Me too ei ole vitsailun aihe.

– Indeed Mikko. Vähän käytöstapoja Mr. Lordi hei.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?