Uusi ärhäkkä Sally Spectra nyt Kaunareissa! Näyttelijä IS:lle: ”Pystyn ehdottomasti samaistumaan Sallyyn” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Uusi ärhäkkä Sally Spectra nyt Kaunareissa! Näyttelijä IS:lle: ”Pystyn ehdottomasti samaistumaan Sallyyn”

Kauniit ja rohkeat -sarja sai uuden Sally Spectran.

Julkaistu: 15.11.2017 16:58

Sally Spectraa näyttelevä Courtney Hope kertoo IS:lle, miksi hän ei unohda ensimmäistä Kaunari-päiväänsä.

Totta se on!

Kauniit ja rohkeat -sarjan suosituimpiin hahmoihin liki 20 vuoden ajan kuulunut Sally Spectra ilmestyi Thomas Forresterin (Pierson Fodé) ravintolapöytään tiistain jaksossa.

Sallyn aikomuksena on nostaa Forresterien muotitalon kanssa kilpaillut oma muotitalonsa takaisin kukoistukseensa.

Kyse ei tosin ole ihan samasta Sallystä kuin vuosina 1989–2006, jolloin Stephanien (Susan Flannery) kanssa riidellyttä räväkkää Sallya esitti Darlene Conley (1934–2007).

Darlene Conley näytteli Sally Spectraa 1989–2007.

Sarjassa Sallyn on kerrottu vetäytyneen aurinkorannikolle nuoria miehiä heilastelemaan.

28-vuotiaan Courtney Hopen näyttelemä Sally on alkuperäisen Sallyn sisaren lapsenlapsi.

Sukulaisuussuhde näkyy kuitenkin luonteessa.

– Sally on erittäin ärhäkkä ja röyhkeä, hyvin itsepäinen. Hän myös kunnianhimoinen – ja itsessäni on kaikkia noita piirteitä, Hope tunnusti IS Tv-lehdelle kesäkuussa Monte Carlon tv-festivaaleilla Monacossa.

Hope arvostaa myös hahmonsa itsenäisyyttä.

– Sally ei tarvitse miestä: hän on ollut ilman kumppania melkein koko elämänsä ajan, mutta arvostaa sitä, kun joku rakastaa häntä. Siihen pystyn ehdottomasti samastumaan!

Courtney Hope kertoi Monte Carlossa kesäkuussa järjestetyillä tv-festivaaleilla ensimmäisestä työpäivästään Kauniiden ja rohkeiden Sally Spectrana.

Kauniiden ja rohkeiden ensimmäisestä kuvauspäivästä tuli Hopelle ikimuistoinen.

– Koekuvauksissa päälläni oli kookas turkki. Agentilleni soitettiin, että rakastamme häntä ja kaikki muu on mahtavaa, mutta pyydä häntä pukemaan ylleen jotain muuta, turkki saa näyttämään hänet prostituoidulta! Hope nauraa.

– Se oli tietenkin ok. Sitten ensimmäisenä kuvauspäivänä puvustaja puki minut massiiviseen turkkiin! En koskaan unohda sitä! Hahmoni kannalta se oli kuitenkin hyvä valinta.

Kauniit ja rohkeat arkisin MTV3 klo 17.25.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?