TV & elokuvat

Emmerdale-tähti menetti rakkaansa – kuolema tuntui epäreilulta

Julkaistu:

emmerdale
Bob Hopea näyttelevä Tony Audenshaw menetti vaimonsa haimasyöpään aiemmin tänä vuonna.
Emmerdale-tähden Tony Audenshawin vaimolla Ruthilla todettiin haimasyöpä kaksi vuotta sitten. Ruth, 43, menehtyi viime huhtikuussa taistelussa syöpää vastaan.

Tony muistelee hetkeä The Mirror -lehdessä, jolloin hänen vaimolleen kerrottiin, että elinaikaa ei ole paljoa jäljellä.

– Muistan, että olimme ihan hiljaa kun kävelimme pois sairaalasta autolle. Autossa tunteet pääsivät valloilleen. Ennen huolehdimme siitä, kuka vie roskat ulos. Nyt vaimoni tulisi kuolemaan vuoden sisään tähän hirvittävään sairauteen.


Diagnoosin jälkeen Ruth lähti Saksaan leikkaukseen, mutta syöpä oli levinnyt hänen maksaansa. Tonyn mielestä sairaus oli epäreilu, koska hänen vaimonsa oli aina elänyt terveellisesti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hänen kuolemansa tuntuu todella epäreilulta, koska hän ei polttanut ja piti kunnostaan huolta juoksemalla.

Ironisesti Tony koki samankaltaisen menetyksen myös huippusuositussa saippuasarjassa Emmerdalessa. Tonyn hahmo Bob Hope hoiti sarjassa vaimoaan Brenda Walkeria, jolla todettiin aivokasvain.


Tony kertoi vaimonsa kohtalosta nostaakseen tietoisuutta haimasyövästä sekä siihen liittyvistä hyväntekeväisyysjärjestöistä.

Tony muistaa kertoneensa Ruthin kanssa tämän sairaudesta heidän lapsilleen.

– Vietimme paljon aikaa keskenämme ja se lähensi meitä perheenä. En tiedä, mitä olisin tehnyt viimeisen vuoden aikana ilman lapsiani.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt