Tähtien sota saa jatkoa – Disney valmistaa uuden trilogian

Julkaistu:

Tähtien sota
Elokuvasarja Tähtien sota jatkuu vielä ainakin yhden trilogian verran.
Tuotantoyhtiö Disney ilmoitti uuden kolmen elokuvan sarjan kehittämisestä torstaina. Disney ja elokuvayhtiö Lucasfilm kertoivat tiedotteessaan, että trilogian luomisesta vastaa ohjaaja Rian Johnson.

– Meillä on suuret suunnitelmat Tähtien sota -sarjan suhteen, Disneyn toimitusjohtaja Robert Iger sanoi yhtiön tulospuhelun yhteydessä.

Hänen mukaansa Tähtien sota on ylittänyt odotukset sen jälkeen, kun Disney osti elokuvayhtiö Lucasfilmin viitisen vuotta sitten.

Johnson on ohjannut ja käsikirjoittanut pian ensi-iltansa saavan The Last Jedi -elokuvan, joka on Tähtien sota -trilogioiden kahdeksas elokuva ja meneillään olevan trilogian toinen osa.

Upouuden trilogian elokuville ei ole annettu julkaisupäiviä. Polygon-sivuston mukaan Johnsonin trilogia esittelee Tähtien sotaan uusia hahmoja ja maailmoja.

– Tätä uutta, Skywalker-saagasta erillistä trilogiaa paimentaessaan Johnson esittelee uusia hahmoja galaksin kolkasta, jonne Tähtien sodan taru ei ole aiemmin yltänyt, tuotantoyhtiöt kertoivat sivuston mukaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt