Varo, juonipaljastus: Uusi, nuori Sally Spectra saapuu Kauniit ja rohkeat -sarjaan ensi viikolla!

Julkaistu:

Kauniit ja rohkeat
Hieraise silmiäsi – Sally Spectra saapuu MTV3:n Kauniit ja rohkeat -sarjaan viikon kuluttua! Jos et halua tietää enempää, lopeta lukeminen heti tähän!
Ensi viikon jaksoissa tapahtuu seuraavaa:

Eric viettää nostalgisia hetkiä Katien kanssa muistellen vanhaa kunnon Sally Spectraa, tuota kaameinta ja kaivatuinta kilpailijaa, vihan ja rakkauden naista, joka jo vuosikausia on elellyt kaukaisissa trooppisissa paratiiseissa kiikaroimassa nuoria komistuksia.


Nurkan takana kuppilassa punakutrinen nuori nainen puntaroi aivan samanlaisia muistoja. Zende ja Thomas nauttivat juomia ja puhuvat naisista. Zenden poistuttua Thomas saa uutta seuraa, nuoren naisen, joka kertoo olevansa Sally. Kun Thomas on lähtenyt, Sally lisää ravintolakuittiin sukunimensä: Spectra.

Kyseessä toden totta on Sally Spectra nuorempi (Courtney Hope)! Paikalle pyyhältää Sally Spectran sisar, nuoren Sallyn isoäiti (Patrika Darbo)!Nuori Sally keskustelee Sally-isotätinsä kanssa puhelimessa. Tädillä on pyyntö, joka vaatii hieman nieleskelyä: Elvyttäkää Spectran muotitalo! Heti!

Nuoren Sallyn roolissa aloittavalle 28-vuotiaalle näyttelijä Courtney Hopelle Kauniit ja rohkeat on ensimmäinen saippuasarja. Hän on esiintynyt silti useissa pienemmissä rooleissa esimerkiksi sarjoissa Quantum Break, Bones ja NCIS sekä Outolintu-elokuvasarjassa.

Hope on myös tanssija, laulaja ja ammattimainen, äärimmäisen kovakuntoinen ja huippukroppainen fitness-malli! Hän julkisti keväällä seurustelunsa General Hospital -tähden Chad Duellin (Michael Corinthos) kanssa.

Mutta miksi Sally Spectra kumppaneineen tahdottiin palauttaa sarjaan? Kyseessä on tyylillisestikin paluu Spectran aikoihin: niin nuorella Sallylla kuin hän isotädilläänkin yllä on räikeää ja mautonta: sähkönsininen pörrötakki, kukkakuosia ja päheää puuhkaa.

Kauniiden ja rohkeiden pääkäsikirjoittaja ja tuottaja Brad Bell on julkisuudessa selittänyt tahtoneensa tuoda Spectran klaanin takaisin lisätäkseen saippuasarjaan kepeyttä ja rentoa todellisuuspakoa vastakohtana nykymaailman rankoille uutisaiheille.

Spectrat asettuvat näyttävään kontrastiin Forresterin hienohelmojen kanssa, ja lisää mehevää skismaa aiheutunee siitä, että Bill Spencer (Don Diamont) on aikonut purkaa koko Spectran muotitalon vanhan rakennuksen uuden luksustalon tieltä. Harmi vain, että C.J. (Mick Cain) omistaa rakennuksen!


Courtney Hope on kertonut katsoneensa tuntikaupalla alkuperäisen Sally Spectran, vuonna 2007 menehtyneen Darlene Conleyn kohtauksia nauhalta. Conley esitti Sallya, Stephanien (Susan Flannery) verevää vihamiestä, 19 vuoden ajan. Suomessakin useaan otteeseen 1990-luvulla vieraillut Conley kuoli vatsasyöpään 72-vuotiaana.

Sarjassa Sallyn on kerrottu vetäytyneen aurinkorannikolle nuoria miehiä heilastelemaan. Hänen äänensä kuullaan aika ajoin puhelimessa sijaisääninäyttelijän toimesta – niin nytkin.

Patrika Darbo, joka nyt esittää Shirley Spectraa, Sally Spectran topakkaa sisarta, on tuttu 1960-luvulla alkaneesta Päivien viemää -sarjasta. Siinä hän esitti Nancy-hahmoa. Shirley Spectra on kasvattanut lapsenlapsensa, nuoremman Sally Spectran, suorapuheiseksi aikuiseksi naiseksi.

Eikä Spectran muotitalon uusi nousu tietenkään olisi mitään ilman Saulia ja Darlaa! Edesmenneitä suosikkihahmoja paikkaamaan marssitetaan jatkossa Saulin sukulaispoika, jonka nimi luonnollisesti on Saul (Alex Wyse), sekä uusi hehkeä vara-Darla nimeltä Darlita (Danube Hermosillo)!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt