Salatut elämät -tähdet saavat erikoisia fanilahjoja - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Salkkaritähdet saavat erikoisia fanilahjoja: itse metsästettyä hirveä, posliinienkeleitä, Jalokahvit ilman kahvia

Salatut elämät -sarja on täynnä rakastettuja hahmoja, ja he saavat erikoisia ja hauskoja fanilahjoja. Sarjassa nähdään pian taas mukana Peppi, mutta Seppo suunnittelee palaavansa toistaiseksi kotiinsa Kittilään.

Salatut elämät -näyttelijät Jarmo Koski ja Sara Parikka.­

1.11.2017 7:15

Kotimaisen Salatut elämät -suosikkisarjan Pihlajakadun asukkaiden elämää ja kommelluksia on voinut seurata arki-iltaisin kohta jo 19 vuoden ajan. Sarja starttasi MTV:llä tammikuussa 1999.

Yksi tuoreimmista sarjaan palanneista on legendaarinen Seppo Taalasmaa. Jarmo Kosken esittämä Seppo palasi ruutuihin keväällä, ja hänen seikkailujaan on voinut seurata syksyn mittaan. Lähitulevaisuuden jaksoissa Seppo ilmoittaa halunsa palata toistaiseksi kotiinsa Kittilään.

Toinen suosikkihahmo, joka on palaamassa sarjaan, on Sara Parikan esittämä Peppi Puolakka. Ruuduissa häntä ei ole vielä nähty. Ohjelman kuvauksiin hän on kuitenkin jo palannut.

Sara Parikka esittää Salkkareiden Peppi Puolakkaa.­

Tv-lehden haastattelussa kaksikko muistelee, miten fanitus on muuttunut. Varsinkin sarjan alkamisen aikaan meno oli todella villiä.

 Kaikki ryntäsivät luokseni ja lyttäsivät minut nurkkaan.

– Menin vapputapahtumaan perheeni kanssa, ja Jasper Pääkkönen (Salatuissa elämissä Saku Salin) oli siellä jakamassa nimikirjoituksia. Kaikki ryntäsivät luokseni ja lyttäsivät minut nurkkaan. Pakko oli kirjoittaa nimmareita. Siskoni ihmetteli, että ovatko kaikki aivan hulluja! Ei sitä uskoisi, millaista se oli, Jarmo Koski muistelee suosiota.

Nykyään nimmarien pyytäminen on vaihtunut selfieihin, ja näyttelijöitä on helpompi lähestyä esimerkiksi sosiaalisen median kautta.

– Kyllä nykyään saa olla kaduilla ja kaupassa ihan rauhassa. Viestejä tulee blogin kautta. Ja nuoret kommentoivat ja tykkäilevät Instagramissa, Sara Parikka toteaa.

Kuten varmaan suurin osa kaikista näyttelijöistä, niin myös Koski ja Parikka ovat saaneet faneiltaan lahjoja. Kukkia ja kirjeitä heille on sadellut tolkuttomasti, ja toisinaan on tullut myös ihan lahjapaketteja.

– Erilaisia pieniä juttuja on tullut kyllä. Erityisesti kaiken maailman posliinienkeleitä ja pehmoleluja, Parikka kertoo.

Seppo (Jarmo Koski ) tuli tunnetuksi alun perin Pihlajakadun talonmiehenä. Kuvassa on myös Ismo (Esko Kovero).­

Kosken saamat fanilahjat ovat oma lukunsa.

– Kerran sain itse metsästettyä hirveä, joka oli tehty säilykkeeksi. Kudottuja villasukkia olen saanut todella monet, ja eräs mies tarjosi Jalokahvit ilman sitä kahvia, Koski nauraa.

– Eräs vanhempi rouva halusi minut oman talonsa talkkariksi, ja antoi minulle ”timanttisen” avaimenperän.

Lue Sara Parikan ja Jarmo Kosken koko haastattelu uudesta Tv-lehdestä. Lehti on myynnissä 1.–7.11. yhdessä Ilta-Sanomien kanssa. Digiversion voit lukea täältä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?