TV & elokuvat

Nyt Netflixissä: Dynastia palaa uudistettuna – Alexis tekee paluun

Julkaistu:

tv-tärppi
1980-luvun suosikkisaippuasarja Dynastia on saanut uuden version. Kähmintä, kieroilu ja kissatappelut on tuotu 2010-luvulle.
Dynasty, to 12.9. alkaen Netflix

Vuosina 1981–1989 tehty Dynastia kuului saippuasarjojen kermaan. Kuten sen tuolloinen kilpasisar Dallas, myös Dynastia saa nyt uuden version uusien kauniiden ja rohkeiden hahmojen myötä. Amerikan rikkaimpien perheiden, Carringtonien ja Colbyjen, kiivas kilpailu saa siis jatkoa.


Fallon Carrington (Elizabeth Gillies) on karismaattinen, juonitteleva ja kunnianhimoinen. Hän janoaa paikkaa seuraavana toimitusjohtajana isänsä globaalissa energiayrityksessä. Isä Blake Carrington (Melrose Placesta tuttu Grant Show) kutsuu Fallonen ja tämän veljen Stevenin (James Mackay) kotiin perhekokoontumiseen.

Fallonin kauhuksi kyse ei olekaan hänen asemastaan perhebisneksessä, vaan tutustumisesta tulevaan äitipuoleen Cristaliin (Nathalie Kelley). Kaiken kukkuraksi äitipuoli on lähes tyttären ikäinen, tyrmäävän kaunis ja valmis ottamaan asemansa perheen bisneksissä.


Uuden Dynasty-sarjan toteutuksesta vastaavat Josh Schwartz ja Stephanie Savage, jotka ovat aiemmin luoneet Gossip Girl -sarjan. Lisäksi tekijäkaartiin kuuluvat Sallie Patrick sekä alkuperäisen Dynastian kehittäneet Richard ja Esther Shapiro.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tekijät kertoivat Variety-lehdelle, että vanhoja hahmoja tullaan näkemään uudessa versiossa ainakin vierailijoina. Muun muassa legendaarinen Alexis tekee paluun. Alkuperäissarjassa häntä näytteli Joan Collins. Uutta Alexisin näyttelijää ei olla paljastettu. Linda Evansin näyttelemän Krystle-hahmon vastine on nyt Nathalie Kelleyn näyttelemä Cristal.

Mukaan on kirjoitettu nyt enemmän komediaa. Puvustuksessakin ollaan vuoden 2017 muodissa, joten olkatoppaukset voidaan unohtaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt