Maailmankuulu suomalaiskapellimestari Okko Kamu, 71, asteli avioon – rakastui luokanopettajaan

Kapellimestari Okko Kamu ja Savonlinnan oopperajuhlien pr-päällikkö, luokanopettaja Katriina Koivisto avioituivat lauantaina.

Okko Kamu ja Katriina Koivisto vihittiin lauantaina. Hääjuhlaa lähdettiin viettämään ravintola Saslikiin.

9.10.2017 19:06

Singaporessa asuva maailmankuulu suomalaiskapellimestari, Pro Finlandia -mitalinkin aikoinaan saanut Okko Kamu, 71, ja luokanopettaja Katriina Koivisto, 53, ovat tunteneet toisensa jo vuosikausia. Heidän elämänsä ovat kuitenkin kulkeneet eri teitä.

Tämän vuoden alussa he sitten kohtasivat ja huomasivat nauttivansa toistensa seurasta. Pikkuhiljaa yli 15 vuotta kestänyt ystävyys muuttui rakkaudeksi, ja nyt he avioituivat.

Koulujen kesälomien aikana Savonlinnan oopperajuhlien lehdistö- ja pr-päällikkönä toimivasta Katriina Koivistosta tuli rouva Kamu.

Pariskunta vihittiin ortodoksisin menoin Helsingin keskustassa.

Morsian oli kaunis Jukka Rintalan suunnittelemassa ja valmistamassa hääpuvussa.

– Kiitos onnitteluista, rouva Kamu kiitteli IS:n soittaessa tuoreelle avioparille.

– Kyesessä on kahden aikuisen liitto, hän vielä kiteytti.

Kapellimestari Okko Kamu ja Katriina Koivisto vihittiin ortodoksisin menoin.

Häihin oli kutsuttu pariskunnan 40 läheisintä ystävää ja sukulaista. Vieraiden joukossa nähtiin muun muassa ikilegenda Eino Grön sekä äskettäin kunniakkaat 80 vuotta täyttänyt Lasse Liemola. Kirkosta lähdettiin viettämään hääjuhlaa ravintola Saslikiin.

Aviopari asuu kahdessa kodissa. Heillä on on kaunis asunto Helsingin Ullanlinnassa, mutta Okko Kamulla on asunto myös Singaporessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?