Jenni Vartiainen paljastaa viimein, miksi oli edellisellä Vain elämää -kaudellaan niin sulkeutunut: ”Tulin tänne täysin hajalla” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Jenni Vartiainen paljastaa viimein, miksi oli edellisellä Vain elämää -kaudellaan niin sulkeutunut: ”Tulin tänne täysin hajalla”

Julkaistu: 2.10.2017 11:42

Jenni Vartiainen avautuu omana päivänään edellisen kautensa tuntemuksista.

Jenni Vartiainen nähtiin edellisen kerran Vain elämää -ohjelmassa sarjan kolmannella tuotantokaudella, joka esitettiin tv:ssä syksyllä 2014.

Vartiainen sai tuolloin katsojilta kritiikkiä siitä, ettei hän avautunut ohjelmassa tarpeeksi tunteistaan, vaan pysyi hyvin salaperäisenä.

  • Yllä olevalla videolla Vartiainen selittää tuntemuksiaan.

Perjantaina nähtävässä jaksossa laulajatar paljastaa, miksi oli edelliskerralla Satulinnassa niin mystinen. Vartiainen kertoo, että kolme vuotta sitten pöydän päässä istuessaan hän oli vaikeassa elämäntilanteessa.

– Oli vielä sellainen elämäntilanne, että tulee tänne täysin hajalla olevana tyyppinä. Juuri päättänyt pitkän ihmissuhteen ja käy aika rajua prosessia siinä läpi.

Vartiainen oli päättänyt pitkän parisuhteen vain hetki ennen edellistä Vain elämää -kauttaan.

Vartiainen kertoo, kuinka hänen Eden-kappaleensa on suoraan hänen omasta elämästään ja tehty kyseisen eron jälkitiimellyksessä.

– Siinä ollaan niin vereslihalla kuin vain voi olla. Sen tekeminen ja sen laulaminen oli piinaavaa ja tuskallista.

– Seitsemän vuoden ajalta menee ovi kiinni ja uusi sivu aukee ja sitä kaikkea siinä käsitteli, Vartiainen kertoo kappaleen tekemisestä.

Nyt Vartiainen kertoo kuitenkin olevansa huomattavasti paremmassa elämäntilanteessa.

– Ei ole sellainen pelokas, ja ei ole mitään sellaista elämänmuutosta meneillään, mikä nyt hajottaisi tai tekis musta hauraan ja hajonneen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?