Napapiirin sankarit -elokuvilla jättiyleisö – trilogian nähnyt jo miljoona katsojaa - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Napapiirin sankarit -elokuvilla jättiyleisö – trilogian nähnyt jo miljoona katsojaa

Elokuussa ensi-iltansa saanut Napapiirin sankarit 3 -elokuvalla on nyt koossa 217 862 katsojaa.

26.9.2017 18:49

Napapiirin sankarit -elokuvien ensimmäinen osa keräsi elokuvateattereissa 385 722 ja toinen osa 399 050 katsojaa.

Elokuvasarjan kolmas osa on täydentänyt kaikkien Napis-elokuvien katsojamäärän nyt jo yhteensä miljoonaan katsojaan – kaiken kaikkiaan trilogialla on koossa 1 002 634 katsojaa.

Kaikissa elokuvissa nähdään päähenkilöinä Janne (Jussi Vatanen) ja Inari (Pamela Tola). Jokaisessa osassa merkityksellisissä sivurooleissa on nähty myös Kari Ketonen ja Timo Lavikainen. Sivurooleissa on nähty lukuisia suomalaisia tuoreita ja tunnettuja näyttelijöitä.

– Muutamia vuosia sitten, kun olin mukana eräässä viihdeohjelmassa, meille tekijöille tuli melkein arkipäiväiseksi tavoittaa miljoona tv-katsojaa, jopa viikoittain. Sittemmin olen saanut huomata, että moisen katsojamäärän mielenkiinnon herättäminen ei ehkä olekaan ihan jokapäiväinen juttu, kertoo miljoonan katsojan mies Jussi Vatanen.

Vatanen on pohtinut suositun elokuvasarjan menestyksen saloja vuosien mittaan.

– Jotain on tehty oikein, monen ihmisen toimesta. Suurin syy on varmasti siinä, että elokuvan alkuperäisidea on niin hyvä, hauska ja katsojille tunnistettava. Se on hienosti käsikirjoitettua draamakomediaa, Vatanen analysoi.

Napapiirin sankarit 3:n on ohjannut Tiina Lymi ja aiempien osien tapaan käsikirjoittanut Pekko Pesonen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?