Lotta, 28, löysi unelmiensa miehen baarista – paljastuikin vankilomaa viettäväksi linnakundiksi: istunut kiven sisällä yli 10 vuotta - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Lotta, 28, löysi unelmiensa miehen baarista – paljastuikin vankilomaa viettäväksi linnakundiksi: istunut kiven sisällä yli 10 vuotta

Varo juonipaljastuksia! Lotta kertoo poikkeuksellisen rakkaustarinansa ensi maanantaina nähtävässä Kielletty rakkaus -jaksossa.

24.9.2017 10:35

Nelosella nähtävä Kielletty rakkaus -sarja esittelee poikkeuksellisia ja muista poikkeavia rakkaustarinoita. Maanantaina nähtävässä jaksossa kuullan Lotan ja Samin tarina. Älä lue juttu pidemmälle, jos et halua tietää juonipaljastuksia!

– Meidän rakkaustarina poikkeaa aika paljon sellaisesta normaalista suhteesta esimerkiksi sillä, että Sami on ollut melkein koko meidän liiton ajan vankilassa, Lotta kertoo Sami Minkkisen juontamassa sarjassa.

28-vuotias Lotta ja 36-vuotias Sami tapasivat ensi kertaa baarissa vuonna 2011. Kaksikko iski heti silmänsä toisiinsa ja päätyi viettämään yön yhdessä. Kun baari-illan jälkeisenä päivänä tavattiin uudelleen, pudotti Sami uutispommin: hän oli lomalla vankilasta.

  • Yllä olevalla videolla pari kertoo, miten suhde alkoi!

Tieto oli Lotalle aluksi järkytys.

– Hän kysyi, olenko tappanut tai raiskannut ketään. En tietenkään ole, Sami sanoo sarjassa.

– Pieni paniikki siihen tuli, mutta sitten saatiin juteltua ja Sami kertoi tosi rehellisesti, mitä hän on tehnyt, Lotta jatkaa.

Lotta ja Sami ovat eläneet suurimman osan liitostaan erillään, sillä Sami on istunut kahta eri vankeustuomiota.­

Uutispommi pakotti Lottaa miettimään, haluaako hän tutustua Samiin, vai antaa asian olla.

– Aika nopeasti yhden yön ja illan perusteella joutui päättämään, haluaako jatkaa tapailua. Jotenkin se oli itselle ihan selkeää, että en aio siitä hävitä. Vaikka Sami oli sellainen paha poika, halusin siihen tutustua ja näin että hän oli hyvä ihminen, Lotta kertaa mietteitään suhteen alusta.

Uusi pitkä tuomio

Samilla on takana pitkä rikoskierre. Ensimmäiset rötöksensä hän teki 15-vuotiaana. Putkaan hän joutui ensi kertaa 16-vuotiaana ja vankila tuli tutuksi 17-vuotiaana.

– Olen istunut melkein kymmenessä eri vankilassa ja reilu kymmenen vuotta. Olisi sen ajan voinut jotain muutakin tehdä, kun istuskella siellä, Sami kertoo.

Sami vapautui pian parin tavattua vuonna 2011, mutta joutui vankilaan uudelleen vain vuotta myöhemmin.

– Me ehdittiin asua Samin kanssa noin vuosi yhdessä, kun sitten eräänä päivänä poliisit haki hänet. Sehän oli mulle järkytys. Ehkä olin tavallaan epäillyt, että hän jotain tekee, mutta tavallaan halunnut uskoa siihen, että ei se oikeasti tee mitään sellaista, mikä johtaisi siihen, että joutuisi vielä vankilaan, Lotta kertaa Samin pidätystä.

Uuteen tuomioon vaikutti osaltaan se, että elämä vankilan ulkopuolella ei sujunut kuten Sami oli kuvitellut. Hän ei saanut työ- tai koulupaikkaa ja toimeentulo oli tiukassa. Rahan puute vei takaisin vanhoille teille.

– Mun vankilatuomio koostui omaisuusrikoksista. Sain kuusi vuotta ja seitsemän kuukautta tuomiota ja se tarkoittaa sitä, että koska olen uusija, istuin siitä kaksi kolmasosaa eli noin viisi vuotta.

Lotalla ja Samilla on yksi yhteinen lapsi, Joel-poika. Vasemmalla kuvassa oleva Juulia on Lotan tytär tämän aikaisemmasta liitosta. Perheeseen kuuluu lisäksi Samin kaksi aiemmasta liitosta olevaa lasta.­

Puolison pitkä tuomio oli Lotalle erittäin vaikea paikka. Hän kertoo ohjelmassa, että elämä vankilaleskenä on haastavaa.

– Se on aika rankkaa. On tosi ikävä toista ja hoidat kaikki arjen askareet yksin. Ikävähän siinä on pahinta, kun et näe toista.

Ikävästä huolimatta Lotta on pysynyt miehensä tukena läpi vaikeiden aikojen. Hän kertoo luottavansa Samiin kaikesta huolimatta erittäin paljon.

– Kun rakastaa toista niin paljon, niin totta kai sä haluat uskoa ja antaa mahdollisuuden.

Kielletty rakkaus Nelosella maanantaisin klo 21.00.

Edit 25.9. klo 15:50 Korjattu jutun kuvatekstistä lasten perhesuhteet.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?