TV & elokuvat

Uskaliaita ja intiimejä asentoja: Gladiaattorit-pari Aki ja Rita esittelevät rohkean parijumpan – pystyisitkö näihin liikkeisiin?

Julkaistu:

jumppatuokio
Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen esittelevät videolla rohkean parijumpan.
Gladiaattorit-ohjelmassa nähtävät Turbo ja Laser eli Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen esittelevät pariskunnille sopivan treeniohjelman, jota noudattamalla saa koko vartalon – omansa ja kumppanin – kuntoon.

Liikkeet suoritetaan oman kehon painolla, ja kumppania hyväksi käyttäen. Gladiaattorit opastavat tekemään liikkeet oikeaoppisesti, jotta niistä saa puristettua irti maksimaalisen hyödyn.

Akin ja Ritan esittelemät liikeet paljastuvat yllättävän intiimeiksi ja myös vaativiksi.
  • Katso videolta Gladiaattoriparin ohjeet liikkeisiin!
Ensimmäinen liike on nimeltään merimiesvatsa, keskittyy tietenkin vatsalihasten kasvattamiseen.


Toisessa paripunnerrus-nimisessä liikkeessä harjoitetaan jo koko kehoa kokonaisvaltaisesti. Pariskunnan toisella osapuolella suurimman työn tekevät reidet, ja toisella puoliskolla käsivarret.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kolmas reisiä ja pakaroita harjoittava liike on kyykky, jossa siinäkin hyödynnetään kumppanin vartaloa erittäin läheisesti.

Aki ja Rita nähdään Nelosella lauantaina alkavassa Gladiaattorit-sarjassa. Mukana on myös liuta muita voimailu- ja liikunta-alan ammattilaisia sekä julkisuudesta tuttuja henkilöitä.

Gladiaattoreina nähdään Akin ja Ritan lisäksi esimerkiksi Cheekin kaksoisveli Jere Tiihonen, Martina Aitolehti, Bull Mentulan veli Juha Mentula ja nyrkkeilijä Amin Asikainen.

Gladiaattorit Nelosella 23. syyskuuta alkaen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt