Star Wars -elokuvasarjan yhdeksännen osan julkaisu lykkääntyy roimasti – ohjaajaksi tuttu nimi

Star Wars Episode IX -elokuvan ensi-iltapäivää on lykätty reilulla puolella vuodella.

J. J. Abrams ohjaa yhdeksännen Star Wars -elokuvan.

12.9.2017 23:04

Reutersin mukaan Walt Disneyn tuottaman Star Wars: Episode IX -elokuvan julkaisua lykätään toukokuusta 2019 saman vuoden joulukuulle. Elokuvan oli määrä saada ensi-iltansa 24. toukokuuta 2019. Uusi ensi-iltapäivä on 20. joulukuuta.

Star Wars -sarjan toistaiseksi viimeinen elokuva nähdään elokuvateattereissa siis vasta reilun kahden vuoden kuluttua. Aiemmin syyskuussa ilmoitettiin, että yhdysvaltalainen Colin Trevorrow ei ohjaakaan elokuvasarjan yhdeksättä osaa.

Nyt elokuvan ohjaksi on varmistunut J. J. Abrams, joka oli myös vuonna 2015 ensi-iltansa saaneen Star Wars: The Force Awakens -elokuvan takana.

Sarjan seitsemäs osa oli ensimmäinen Walt Disneyn tuottama Star Wars -elokuva. Abrams paitsi ohjaa, myös käsikirjoittaa elokuvasarjan yhdeksännen osan yhdessä Chris Terrion kanssa. Elokuvan kuvausten on määrä alkaa tammikuussa.

Star Wars: The Last Jedi saa ensi-iltansa joulukuussa.

Tänä vuonna ensi-iltansa saa elokuvasarjan kahdeksas osa ja uuden trilogian toinen osa, Star Wars: The Last Jedi. Elokuvan suunniteltu ensi-ilta on Suomessa 13. joulukuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?