Jari Sarasvuosta kertovan elokuvan pääosanesittäjä valittiin – tältä Mikko Nousiainen näyttää Sarasvuona!

Julkaistu:

Tuukka Temosen ohjaama Jari Sarasvuo -elämäkertaelokuva saa ensi-iltansa ensi syksynä.
Tuukka Temosen Valmentaja-elokuvassa paneudutaan Jari Sarasvuon elämään. Elokuvan tarina kulkee läpi Sarasvuon elämän ja se herättää eloon muun muassa legendaarisen Hyvät, pahat ja rumat -tv-sarjan.

Elokuvan tiedotteessa kuvaillaan Valmentajan sukeltavan Sarasvuon persoonaan syvemmin: se on myös tarina pienestä isän jättämästä pojasta, joka juoksee elämäänsä läpi etsien menestystä, huomiota ja omaa miehuuttaan.

Jari Saravuota elokuvassa esittää Mikko Nousiainen. Muissa rooleissa nähdään Jaana Saarinen, Jarkko Lahti, Riku Nieminen, Iiro Panula, Inka Kallén, Ulla Virtanen, Pyry Nikkilä, Jenni Banerjee ja Linda Wiklund.

– Ristiriita on elintärkeä näyttelijälle. Ilman sitä ei ole välineitä tai mahdollisuuksia ilmaista mitään muuta, kuin kädenlämpöistä ilmaa. Kun suomalainen bisnesmaailma asettaa raamit missä kertoa matka addiktioidensa kanssa painivasta hahmosta, niin kyseessä on joko ammatillinen itsemurha tai mahdollisuus kertoa ja löytää jotain merkittävää sekä itsestä, että ihmisistä yleensä. Tulta päin siis! Mikko Nousiainen kommentoi rooliaan elokuvan tiedotteessa.

Nousiaisesta on jo julkaistu kuvia Sarasvuon roolissa:Jos kuvat eivät näy selaimellasi, niin katso ne tästä ja tästä.

Kuvaukset alkavat 2. lokakuuta Kouvolassa.

– Kouvolassa on vieläkin nähtävissä klassiset vanhan rahan piirteet ja se sopii erittäin hyvin suomalaisen nousukauden yrittämisen kuvauspaikaksi, kuvailee ohjaaja Tuukka Temonen.

Valmentajan ensi-ilta on 19.9.2018.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt