King Arthur -elokuvakomistus ei ole vielä saavuttanut suurimpia tavoitteitaan – ”Meillä on vain yksi elämä”

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

elokuvat
King Arthur: Legend of the Sword -elokuvaa tähdittävä Charlie Hunnam kertoo ISTV:n Rita ja leffatähdet -ohjelmassa joutuneensa luopumaan paljosta näyttelijän työn vuoksi. – Olen halunnut isäksi ja naimisiin, mutta niin ei ole tapahtunut hän sanoo.
Ohjaaja Guy Ritchien uusimman elokuvan King Arthur: Legend of the Sword pääosaa näyttelee komea Charlie Hunnam. Rita ja leffatähdet -ohjelmassa Hunnam tunnustaa, ettei roolin saaminen ollut lainkaan itsestäänselvyys.

– Olen aina ihaillut Arthuria ja hän on minulle omanlaisensa legenda. Siksi halusin näytellä historian hahmoa, mutta en todellakaan saanut osaa ihan helpolla, hän kertoo.

Sons of Anarchy -sarjan viimeisen tuotantokauden filmannut Hunnam on oppinut vuosien varrella, että roolien eteen on tehtävä työtä ja käytävä lukuisissa koekuvauksissa.

– Kun kuulin, että ihailemani Guy Ritchie on tekemässä Arthurista omaa versiotaan, tunsin sydämessäni, että haluan olla osa Richien ohjaamaa tarinaa.

– Huomautin agenteilleni heidän rikastuneen saamieni töiden ansiosta ja painotin heitä hoitamaan homman niin, että saan edes juoda kupin teetä Ritchien kanssa, näyttelijä kertoo.

Onnekseen Hunnam sai kutsun Ritchien kotiin teelle. He tulivat hyvin toimeen ja Hunnam sai roolin.

Toimintatäytteisessä fantasiaseikkailussa Charlie Hunnam on kuningas Arthur, jonka isä murhataan ja Arthurin setä Vortigern (Jude Law) nappaa kruunun itselleen. Arthur ei tiedä, kuka hän on, mutta kun hän vetää miekan kivestä, elämä mullistuu.

Puhuessaan työstään näyttelijä suorastaan loistaa. Hän myöntää elävänsä elämää, josta pienenä unelmoi.

– Rakkaus ja viha työhöni ovat tasapainossa, hän naurahtaa ja jatkaa;

– Meillä on vain yksi elämä. On oltava tarkka siitä, miten me sen elämme ja tehtävä sellaista, jonka tuntee jonkin arvoiseksi itselleen, ei muille.

– En ole naimisissa, eikä minulla ole lapsia. Yksi elämäni suurimmista pyrkimyksistä on ollut se, että olisin perheenisä.

Ohjaaja Guy Ritchie naurahtaa kuullessaan Hunnamin palavasta halusta päästä rooliinsa.

– Valitsin Charlien lopulta siksi, että hän oli aiheesta niin innostunut, hän oli päättänyt saada Arthurin osan. Eipä minulla ollut paljon mahdollisuutta sanoa ei, Ritchie naurahtaa.

Rita ja leffatähdet -haastattelussa Ritchie myös paljastaa, miksi hän antoi Arthurissa roolin kaverilleen ex-jalkapalloilija David Beckhamille.

Lue koko juttu päivän Ilta-Sanomista.