Huikeita halkioita, paljaita dekolteita ja näyttävää kimallusta – Kuka oli Jussi-gaalan upein kuningatar? - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Huikeita halkioita, paljaita dekolteita ja näyttävää kimallusta – Kuka oli Jussi-gaalan upein kuningatar?

Jussi-gaalan punaisella matolla nähtiin toinen toistaan tyrmäävämpiä ja upeampia kaunottaria.

24.3.2017 20:39

Perjantai-iltana elokuva-alan kerma kokoontui Helsingin Kaapelitehtaalle juhlimaan suomalaista elokuvaa Jussi-gaalan merkeissä.

Gaalassa palkitaan viime vuoden parhaat elokuvat ja elokuvantekijät. Jussit jaetaan 15 eri kategoriassa, jotka ovat paras elokuva, ohjaus, naispääosa, miespääosa, naissivuosa, miessivuosa, käsikirjoitus, kuvaus, elokuvamusiikki, leikkaus, äänisuunnittelu, lavastus, pukusuunnittelu, maskeeraussuunnittelu ja dokumentti.

Jussi-gaalan punaisella matolla kaikki pistivät parastaan ja siellä nähtiinkin toinen toistaan upeampia kaunottaria.

Mikael Gabrielin kihlattu Triana Iglesias oli pukeutunut gaalaan erittäin näyttävään hopeiseen iltapukuun, jonka kaula-aukko ylsi lähes napaan saakka. Kimaltava mekko korosti Playboy-kaunottaren kurveja.

Mikael Gabriel ja Triana Iglesias­

Näyttelijä Essi Hellén, 29, oli pukeutunut Katri Niskasen suunnittelemaan hopeansävyiseen ja kimaltelevaan iltapukuun, jossa oli korkea kaulus ja puoleen reiteen saakka yltävä halkio. Kaunottaren tyyli oli kuin suoraan Hollywoodin kulta-ajalta.

Essi Hellén­

Viime vuonna IS:n lukijat äänestivät Jussi-gaalan kuningattareksi näyttelijä Minka Kuustosen. Tänä vuonna Kuustonen edusti gaalassa Nellyn tummansinisessä samettimekossa, jota on tuunattu juuri häntä varten.

Kuustonen poseerasi yhdessä Jättiläinen-elokuvassa vakuuttaneen Saara Kotkaniemen kanssa. Kotkaniemi oli pukeutunut kirkkaan vaaleanpunaiseen mekkoon, jota somisti vyötäröllä oleva musta nauha.

Minka Kuustonen ja Saara Kotkaniemi­

Näyttelijä Armi Toivasen yllä nähtiin Jussi-gaalassa syvään uurrettu ja yksinkertainen musta iltapuku. Gaalatyyli oli vaatemerkki Tiger of Swedenin ja näyttävän asun koristeena Toivasella on suomalaisen suunnittelijan Lovian asusteita.

Armi Toivanen­

Krista Kososen yllä nähtiin kaunis musta iltapuku. Katri Niskasen suunnittelema iltapuku on sama kuin mikä Kososen yllä oli Kätilö-elokuvan ensi-illassa syksyllä 2015, jolloin nainen oli raskaana.

Krista Kosonen­

Näyttelijä Pihla Viitala saapui Jussi-gaalaan näyttävässä räväkänpunaisessa iltapuvussa, jossa oli hyvin dramaattinen kaula-aukko. Tyylikkään iltapuvun on suunnitellut Ilkka Salakari. Korkokenkien sijaan Viitala oli yhdistänyt gaalatyyliinsä maihinnousukengät.

Pihla Viitala­

Teit meistä kauniin -elokuvassa Ellin roolissa nähty Hanna Vähäpassi oli pukeutunut Jussi-gaalaan näyttävään vaaleaan japanilaistyyliseen asuun. Tyyliä oli täydennetty korkealla nutturalla ja hyvin tummalla silmämeikillä.

Hanna Vähäpassi­

Olga Temonen oli valinnut ylleen mustavalkoisen mekon, jonka rintamusta komisti Jari Sarasvuon kasvokuva. Mekko korosti kauniisti naisen kapeaa vyötäröä.

Olga ja Tuukka Temonen­

Näyttelijä Alina Tomnikovin prinsessatyylisen iltapuvun inspiraationa toimi valokuva hänestä itsestään 5-vuotiaana. Puvun yläosa oli pöyheä ja vaaleanpunainen. Alaosa oli puolestaan kauniisti laskeutuvaa sinisensävyistä printtikangasta.

Alina Tomnikov­

Laulaja Jannika B saapui gaalaan yhdessä puolisonsa Toni Wirtasen kanssa. Jannika oli valinnut ylleen sähkönsinisen ja tyköistuvan mekon. Naisen kapeaa uumaa korosti musta vyö.

Jannika B ja Toni Wirtanen­

Putous-tähti Pilvi Hämäläinen saapui Jussi-gaalaan yllään keltainen silkkinen iltapuku. Kukkakirjailtu mekko on Lalli Savolaisen käsialaa.

Pilvi Hämäläinen ja Timo Lavikainen­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?