Ben Affleck paljasti joutuneensa hoitoon – syynä alkoholiongelma

rac

Julkaistu:

Ben Affleck toivoo avautumisensa antavan voimaa niille, jotka tarvitsevat hänen tapaansa apua.
Hollywood-tähti Ben Affleck kertoi tiistaina olleensa hoidossa alkoholiriippuvuuden takia.

– Olen päässyt pois alkoholiaddiktion hoidosta. Se on ongelma, jonka kanssa olen kamppaillut ja jonka kohtaan jatkossakin.

– Haluan lasteni tietävän, että jos tarvitsee apua, sen hakemista ei tarvitse hävetä. Toivon antavani voimaa kenelle tahansa, joka tarvitsee apua, mutta pelkää ensimmäisen askeleen ottamista.

Affleckilla on kolme lasta näyttelijä Jennifer Garnerin kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2015, mutta heidän on hiljattain huhuttu palaavan mahdollisesti yhteen.

Affleck kiitti Facebook-ilmoituksessaan perhettään ja ystäviään. Nimeltä hän mainitsi Garnerin.

– Jen on tukenut minua ja pitänyt huolta lapsistamme, kun olen ollut hoidossa.

– Tämä oli ensimmäinen monista askelista kohti toipumista.

Affleck on käsikirjoittajana ja tuottajana voittanut kaksi Oscar-palkintoa. Viime vuosina Affleck on myös ohjannut lukuisia elokuvia, joista osassa hän on myös itse näytellyt pääroolissa.

44-vuotias amerikkalainen on tällä hetkellä kiinnitettynä muun muassa Batmanin rooliin. Hän esitti Batmania DC:n uuden elokuvauniversumin elokuvissa Batman v Superman ja Suicide Squad.

Pian Affleck nähdään lepakkoasussa myös elokuvissa Justice League ja The Batman. Jälkimmäinen Affleckin piti myös ohjata, mutta hän siirtyi hiljattain sivuun ohjaajan pallilta.