Farssi palkintogaalassa: Mies huijasi olevansa Ryan Gosling – haki tähden palkinnon ja piti kiitospuheen

Julkaistu:

palkintogaala
Saksalaisessa elokuvagaalassa Goldene Kamerassa nähtiin kiusallinen tilanne, kun Ryan Goslingin ”kaksoisolento” haki Hollywood-tähden palkinnon lavalta.
Saksalaisessa elokuvagaalassa Goldene Kamerassa kaikki ei ilmeisesti sujunut aivan niin mallikkaasti kuin mitä palkintogaalan järjestäjät olivat suunnitelleet. Kun musikaali La La Landille jaettiin palkinto ja lavalle kuulutettiin elokuvan miespääosaa näyttelevä Ryan Gosling, haki palkinnon ”Goslingin kaksoisolento.” Katastrofista uutisoi muun muassa brittilehti Daily Mail.

Todellisuudessa lavalle asteli Goslingin kaksoisolennoksi itseään luonnehtiva müncheniläinen kokki Ludwig Lehner. Daily Mailin mukaan jekun takana on kaksi koomikkoa Joko Winterscheidt ja Klaas Heufer-Umlauf.

Lehden mukaan koomikot perustivat huijasivat gaalan järjestäjiä vakuuttamalla heidät, että Gosling saapuu gaalaan, mikäli voittaa palkinnon. Daily Mail on julkaissut verkkosivuillaan videon, jolta voi nähdä, kuinka gaalan juontaja Steven Gätjen kuuluttaa innokkaasti Goslingin lavalle.

– Nyt toivotan lavalle tervetulleeksi yhden Hollywoodin kuumimmista tähdistä: yksi ja ainoa Ryan Goslig! Gätjen kuuluttaa.
  • Video tapahtumista alla:


”Feikki-Gosling” astelee lavalle itsevarmasti.

– Hyvää iltaa, olen Ryan Gosling! Huijari lausuu paksulla saksan aksentilla.

Yleisössä istuvat oikeat Hollywood-tähdet Nicole Kidman, Colin Farrell ja Jane Fonda näyttävät pöyristyneiltä katsoessaan yleisöstä käsin tapahtumien kulkua.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

– Omistan tämän palkinnon Jokolle ja Klaasille, huijari kiittelee jekun järjestäjiä.

– Hampurissa on sellainen sanonta kuin: Hei, hei, mies sanoo vielä ennen kuin poistuu lavalta.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Tilanteen jälkeen gaalajuontaja Gätjen joutuu selittelemään, että gaalassa on valitettavasti tapahtunut virhe. Daily Mailin mukaan gaalan järjestäjät ovat käynnistäneet selvityksen gaalan turvallisuustoimista ja vaativat täyttä selontekoa tapahtumien kululle.

Vain reilu viikko sitten musikaalielokuva La La Land oli otsikoissa, kun se virheellisesti julistettiin parhaan elokuvan Oscar-voittajaksi. Voit lukea Oscar-sekaannuksesta täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt