TV & elokuvat

Samuel L. Jacksonin terveiset Suomeen: ”Markus, lähetä lentolippu!”

rac

Julkaistu:

rita ja leffatähdet
Suomessa aikoinaan käynyt näyttelijä Samuel L. Jackson puhuu ISTV:n Rita ja leffatähdet –ohjelmassa uudesta Kong; Pääkallosaari –elokuvasta sekä ystävistään Markus Selinistä ja Renny Harlinista.

Jackson huudahtaa myös: ”Markus, lähetä minulle lentolippu niin tulen Suomeen”.
Kong on ohjaaja Jordan Vogt-Robertsin seikkailu ihmisistä, jotka lähtevät tutkimaan tuntematonta Tyynenmeren saarta. Saarella he kohtaavatkin yhtäkkiä hirviöeläimiä, joista yksi on todella näyttävä ja suuri Kong.

– Menkää nauttimaan elokuvasta, ei siinä sen kummempaa. Jo lapsena toivoin, että saisin jonakin päivänä näytellä King Kong –tarinassa, kovaotteista kenraaliluutnanttia elokuvassa näyttelevä Samuel L. Jackson tunnustaa.

Legendaarinen ja kymmeniä elokuvia tehnyt Samuel L. Jackson paljastaa ohjelmassa senkin, miksi on jättänyt vain kolmessa elokuvassaan pois kuuluisan You Mother Fu…r –lausahduksen.

Kapteenia hirviöelokuvassa näyttelevä Tom Hiddleston puolestaan paljastaa, mitä hänelle merkitsi Golden Globe –pystin saaminen. Hiddleston pokkasi pokaalin tammikuussa Yövahti-sarjan roolistaan. Valokuvaajaa tarinassa esittävä Oscar-voittaja Brie Larson puolestaan kertoo ymmärtäneensä vasta Kongin tehtyään, miksi hänen nuoruudessaan heillä oli kotona olohuoneessa vain King Kong –elokuvan juliste.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

ISTV:n Rita ja leffatähdet –ohjelmassa haastatellaan Jacksonin, Hiddlestonin ja Larsonin lisäksi myös oman hauskan mausteen tarinaan tuova John C. Reilly. Ohjelmassa on myös näyttäviä kohtauksia elokuvasta.