Rakastetun Leijonakuningas-elokuvan uusintaversio tekeillä – pääosanäyttelijät julki - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Rakastetun Leijonakuningas-elokuvan uusintaversio tekeillä – pääosanäyttelijät julki

Donald Glover antaa äänensä Simballe.

Donald Glover antaa äänensä Simballe.

Julkaistu: 19.2.2017 17:20

Rakastetun Disney-piirretyn remakessa kuullaan uusia ja vanhoja ääniä.

Legendaarisen Leijonakuningas-animaatioelokuvan uusintaversion ohjaaja John Favreau on kertonut Twiterissä pääosanäyttelijöiden kiinnityksistä.

 

Donald Glover antaa englanninkielisessä versiossa äänensä Simballe. Golden Globe -voittaja Glover, 33, on tänä vuonna mukana myös Spider-Man: Homecoming -elokuvassa. Ensi vuonna hän esittää Lando Calrissiania vielä nimeämättömässä Star Wars -elokuvassa, joka keskittyy Han Solon ympärille. Glover tunnetaan myös muusikkona nimellä Childish Gambino.

I just can’t wait to be king. #Simba pic.twitter.com/wUYKixMBJI— Jon Favreau (@Jon_Favreau) February 18, 2017

Alkuperäisversiossa nuorelle Simballe antoi äänensä Jonathan Taylor Thomas, hahmon aikuista versiota esitti Matthew Broderick.

Vuoden 1994 animaation suomenkielisessä dubbauksessa Simballe antoivat äänensä Christopher Romberg ja Paavo Kerosuo, Mufasalle Esa Saario.

Looking forward to working with this legend. #Mufasa pic.twitter.com/1LszbWrcYT— Jon Favreau (@Jon_Favreau) February 18, 2017

Favreau myös paljasti, että James Earl Jones toistaa vuoden 1994 roolinsa Mufasana.

The Hollywood Reporter kertoo, että ulkoasullisesti Leijonakuningas tulee näyttämään samankaltaiselta viime vuonna ensi-iltansa saaneen Viidakkokirjan kanssa. Favreaun ohjaamassa elokuvassa oli mukana lapsinäyttelijä, mutta viidakko ja sen eläimet tuotiin valkokankaalle huipputeknologian ja green screenin avulla.

Alkuperäinen Leijonakuningas-animaato julkaistiin vuonna 1994.

Alkuperäinen Leijonakuningas-animaato julkaistiin vuonna 1994.

Tuoreimmat osastosta