Jennifer Lawrence: Vuosi on ollut hankala

Oscar-voittaja Jennifer Lawrence, 26, on valittu usean lehden äänestyksissä Hollywoodin vaikutusvaltaisimmaksi naisnäyttelijäksi. Hän on itse ilmoittanut, etteivät äänestykset häntä kiinnosta. Lawrence on myös sanonut inhoavansa julkisuutta.

21.12.2016 8:04

Rita ja leffatähdet -haastattelussa Lawrence myöntää, että mennyt vuosi on ollut vaikea ja monivivahteinen.

–Minulla on ollut suuria vaikeuksia. Vuosi on ollut hankala, hän sanoo Rita ja leffatähdet –ohjelmassa.

Hän kuitenkin pehmentää heti perään:

– Kokonaisuutta ajatellen olen onnellinen, Jennifer maalailee.

Lawrence tarkoittaa vaikeuksilla varmasti sitä, että hän on tehnyt elokuvia ehtimättä kunnolla pitää edes vapaata. Filmatessaan tänä vuonna muun muassa Javier Bardemin kanssa, kameran takana oli Black Swan -elokuvan ohjaaja Darren Aronofsky, 47. Parin välille syntyi romanssi ja heidät on kuvattu New Yorkin kadulla suutelemassa. Jennifer on saanut sellaista julkisuutta, mistä hän ei pidä.

Kuvat osoittivat sen, että Lawrence on todellakin päättänyt jo kauan sitten seurustelunsa Coldplay-yhtyeen ja Oscar-voittaja Gwyneth Partlowin ex-miehen Chris Martinin kanssa. Ohjaaja Aronofsky oli aikoinaan näyttelijä Rachel Weiszin kanssa ja heillä on yhteinen poika. Weisz on ollut jo muutaman vuoden aviossa James Bond -näyttelijän Daniel Craigin kanssa.

Nälkäpeli-elokuvistaan tuttu ja niistä omaisuuden tienannut Lawrence näyttelee nyt komean Chris Prattin kanssa.

Morten Tyldumin ohjaama Passangers kertoo avaruusaluksella matkaavista ja nukutetuista matkustajista. Yhtäkkiä Prattin hahmo (Jim) herää vahingossa. Näin mies herää ennen kuin kohti uutta planeetta ja uutta elämää kohti kiitävä alus ehtii määränpäähän. Muut matkustajat ovat horrostilassa, mutta Prattin kapselin auetessa hän joutuu elämään aluksella yksin yli vuoden.

Chris Pratt sanoo Rita ja leffatähdet -ohjelmassa, että ajoittain filmaaminen oli raskasta.

–Roolissani oli paljon fyysisiä elementtejä ja osan filmauksista jouduin viettämään avaruuspuvussa, hän pudistaa päätään.

Aluksella elävän pariskunnan Auroran (Lawrence) ja Jimin tuleviin yhteisiin vuosiin mahtuu paljon; pohtimista tulevaisuudesta ja tietysti romanssi. Tarinassa uumoillaan sitäkin, mitä tapahtuu jatkuvalle väestönkasvulle ja kestääkö maapallo sen.

–Voisin lähteä väestönkasvua pakoon jonnekin toiseen maailmaan. En usko kuitenkaan, että minun elämäni aikana maapallo täyttyy. Meidän tulisi kuitenkin olla oikeasti

–Pidän siitä, että tässä tarinassa annetaan mahdollisuus toisenlaiseen elämään jossain muualla. Minäkin voisin muuttaa jonnekin muualle joskus, Lawrence kertoo.

Ohjelmassa molemmat myös paljastavat, kenet he ottaisivat mukaan autiolle saarelle.

Passangers Suomen ensi-illassa 23.joulukuuta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?