Tyttö nimeltä Varpu -elokuva mukaan Golden Globe -kisaan - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Tyttö nimeltä Varpu -elokuva mukaan Golden Globe -kisaan

Paula Vesalan ja Linnea Skogin tähdittämä elokuva Tyttö Nimeltä Varpu on ilmoitettu kisaamaan arvostetusta Golden Globe -palkinnosta.

5.10.2016 11:59

Elokuvan ohjaaja Selma Vilhunen on aikaisemmin ollut Oscar-ehdokkaana ja tuotantoyhtiö Making Movies Oy saavutti Miekkailija-elokuvalla Golden Globe -ehdokkuuden viime vuonna.

Golden Globe -ehdokkaat julkaistaan 12. joulukuuta.

– On tärkeää, että lähdemme viemään nimenomaan suomalaisen naisohjaajan elokuvaa Hollywoodiin. Naiselokuvantekijöiden asema on herättänyt paljon huomiota ja haluamme tukea tätä keskustelua, sanoo elokuvan tuottaja Kai Nordberg.

– Tyttö nimeltä Varpu on täysin ainutlaatuinen teos. Sekä ohjaaja Vilhusen, että tuotantoyhtiö Making Movies Oy:n kannalta on tärkeää, että pysymme jatkossakin näkyvillä maailman tärkeimmällä elokuvien markkinapaikalla..

Variety-lehti on kehunut Linnea Skogin suoritusta valkokankaalla.

– Linnea Skogista povataankin Hollywood-tähteä ja hänestä saattaa tulla yksi nuorimmista ammattilaisagentuurin kanssa sopimuksen solmineista suomalaisnäyttelijöistä, kertoo tuottaja Kai Nordberg Toronton elokuvafestivaalilla käymistään keskusteluista.

Tyttö Nimeltä Varpu sai ensi-iltansa syyskuun lopulla

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?