Suursuosiota nauttineesta Yösyöttö-kirjasta elokuva: mukana kattava kaarti kotimaisia tähtinäyttelijöitä - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Suursuosiota nauttineesta Yösyöttö-kirjasta elokuva: mukana kattava kaarti kotimaisia tähtinäyttelijöitä

Yösyöttö-romaaniin perustuvan elokuvan kuvaukset alkavat elokuun lopussa.

19.8.2016 13:26

Eve Hietamiehen Yösyöttö-romaaniin perustuvan elokuvan kuvaukset alkavat tämän kuun lopussa pääkaupunkiseudulla. Elokuvaa kuvataan elo- ja syyskuussa 2016 sekä tammikuussa 2017.

Elokuva on komedia miehestä, joka jää vauvan kanssa kahdestaan kotiin.

– On hienoa lähteä tekemään komediaa aiheesta, joka on saanut kirjana suursuosion, myös jatko-osana. Paketin kruunaa se, että pääosassa on Petteri Summanen, elokuvan tuottaja Markus Selin kertoo.

Nimekkäiden näyttelijöiden puutteesta elokuvaa ei ainakaan voi syyttää. Pääosia esittävät Petteri Summanen ja Marja Salo. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Ria Kataja, Marjaana Maijala, Niko Saarela, Pihla Viitala, Juha Muje, Ulla Tapaninen, Santeri Helinheimo Mäntylä, Hannele Lauri, Kimmo Taavila, Anna-Maija Tuokko, Lauri Tilkanen, Minttu Mustakallio, Leea Klemola ja Oona Kamu.

Marja Pyykön ohjaaman elokuvan on käsikirjoittanut kirjailija ja käsikirjoittaja Marko Leino ja se saa ensi-iltansa syksyllä 2017.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?