Renny Harlin ja Jackie Chan punaisella matolla Kiinassa – ohjaaja paljasti IS:lle tietoja uutuuselokuvastaan

Elokuvaohjaaja Renny Harlinilla riittää vientiä.

Renny Harlin

11.6.2016 19:14

Pekingiin Los Angelesista uusien filmiprojektien myötä muuttanut suomalaisohjaaja Renny Harlin marssi Shanghain Filmifestivaalien punaisella matolla yhdessä Skiptrace-elokuvansa näyttelijöiden Jackie Chanin ja Fan BingBingin kanssa.

Skiptrace, jossa myös suomalaisella Sara Forsbergillakin on rooli, tulee Kiinassa ensi-iltaan runsaan kuukauden kuluttua. Elokuvaohjaaja lisäsi punaiselta matolta valokuvan sekä Instagramiin että Facebookiin.

Ilta-Sanomille Harlin viestitti, että hänen uuden elokuvansa kuvaukset alkavat lokakuussa. Tuosta elokuvasta tulee iso ja siihen on pääosaan IS-tietojen mukaan valittu tunnettu Hollywood-tähti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Harlin on aiemmin kertonut Ilta-Sanomille Skiptrace-elokuvan olleen hänelle uudenlainen ja loistava kokemus.

– Tämän elokuvan teko oli unelmien täyttymys. Rakastan Kiinaa ja sen kulttuuria. Tiesin, että Jackie haluaa näyttää maailmalle kuinka upea tämä maa on, Renny hehkutti viime kesänä.

– Oli mahtavaa tehdä pitkästä aikaa komediaa. Meillä oli kuvauspaikoilla aina hauskaa. Jackien tekemät toimintakohtauksetkin ovat uskomattoman värikkäitä ja kekseliäitä, Renny kehui.

Elokuvassa näyttelee myös muun muassa Johnny Knoxville sekä suomalainen Sara Forsberg.

– Jackie ja Johnny ovat parivaljakkona huippuhauska yhdistelmä. Stunttikohtauksissa on se juju, että Jackie onnistuu aina ja Johnny tyrii homman, Renny kertoi tuolloin.

Sara Forsbergista Harlinilla oli vain hyvää sanottavaa.

– Sara on luonnonlahjakkuus ja tuo elokuvaamme hyvää huumoria, Harlin kehui.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?