Magic Mike XXL - lue IS:n arvio elokuvasta

Julkaistu:

Channing Tatum palaa miesstrippari Miken rooliin omiin kokemuksiinsa pohjautuneen Magic Miken (2012) tarpeettomassa jatko-osassa.
Gregory Jacobsin ohjaama Magic Mike XXL häviää joka suhteessa Steven Soderberghin notkeasti ohjaamalle edeltäjälleen.

Oman huonekalufirman perustanut Mike lähtee vielä kerran entisen strippiryhmänsä matkaan. Tähtäimessä on ryhmän viimeinen keikka suuressa stripparitapahtumassa. Matkan varrella ryhmä törmää niin entisiin kollegoihinsa kuin seksin ja elämänilon puutteesta kärsiviin naisiin.

Vaikka Magic Miken rooli nosti huomattavasti Tatumin osakkeita näyttelijänä, alkuperäisen leffan todellisia tähtiä olivat Matthew McConaughey ja Alex Pettyfer. Heistä kumpikaan ei ole uutuudessa mukana. Vaatimattomana korvikkeena leffan sivuosissa vilahtaa sellaisia tähtiä kuin Jada Pinkett Smith, Andie MacDowell ja Elizabeth Banks.

Kaavamainen tarina oli alkuperäisenkin Magic Miken heikoin lenkki. Uutuudessa tarinasta ei juuri kannata edes puhua. Matkalla stripparitapahtumaan Miken ryhmä ehtii tuoda iloa yhden jos toisenkin naisen elämään. Samalla he laittavat Miken aloitteesta uusiksi koko ohjelmistonsa. Lopussa he esittävät uuden show?nsa hurmioituneelle naisyleisölle.

Alkuperäisen Magic Miken valtteja olivat räväkät ja kuumottavan eroottiset tanssinumerot. XXL petttää odotukset tässäkin suhteessa. Sen tanssit ovat hetkittäin akrobaattisia, mutta eroottisesti kesyjä ja paikoin tyrmäävän mauttomia.


Magic Mike XXL

Ohjaus: Gregory Jacobs

Pääosissa: Channing Tatum, Joe Manganiello, Matt Bomer

Juoni: Miesten strippariryhmä valmistautuu viimeiseen näytökseensä.