TV & elokuvat

Ollaan vapaita –elokuvan tunnuskappale julki - mukana Maria Ylipää, Johannes Brotherus ja Riku Nieminen

Julkaistu:

Ollaan vapaita –musiikkielokuvan tunnuskappalevideo on julki.
Sitä tähdittävät elokuvan pääosanäyttelijät Maria Ylipää, Johannes Brotherus ja Riku Nieminen. Ollaan vapaita -kappaleen ovat säveltäneet Niina Koponen ja Pyry Nikkilä, sen on sanoittanut Niina Koponen ja tuottanut Sampo Haapaniemi.

Ollaan vapaita on koskettava tarina kolmekymppisestä Seljasta, jonka ystävien- ja työntäyteisen elämän sekoittaa hänen 16 vuotta sitten adoptoitavaksi antamansa poika.

Kolmekymppisen Seljan poikaystävä Tomi haluaa heidän menevän eteenpäin. Selja pysyisi mieluiten siinä missä on, parhaiden ystäviensä Henrin ja Iisan kanssa kommuunissa keskellä kaupunkia. Mutta Selja rakastaa Tomia, joten hän suostuu yhteiseen asuntolainaan. Sitten Seljan luo ilmaantuu 16-vuotias Leo, poika, jonka Selja luovutti adoptioon teini-ikäisenä.

Ollaan vapaita on musiikkielokuva, johon kappaleita ovat kirjoittaneet Paula Vesala, Lauri Ylönen, Olavi Uusivirta, Terhi Kokkonen, Joel Melasniemi, Kerkko Koskinen, Timo Kiiskinen, Yona, Markus Koskinen, Pepe Johansson, Sanni, Elias Kaskinen, Asa, Super Janne, tuottaja MGI eli Henri Lanz, Matti Pitkänen ja Niina Koponen.

Elokuvan ensi-ilta on 7. elokuuta. Elokuvasta järjestetään ennakkonäytös Helsinki-päivänä 12.6. kello 15.00 Kinopalatsissa. Näytös on loppuun varattu, mutta mukaan pääsee ilman lippuakin, jos tilaa on.

Johannes Brotherus ja Pihla Maalismaa esiintyvät Espan lavalla näytöksen jälkeen kello 17.00 ja esittävät elokuvasta tunnettuja kappaleita.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt