He ovat Hollywoodin kovapalkkaisimmat näyttelijät - yhdestä elokuvasta yli 23 miljoonaa euroa

Julkaistu:

Kuusi näyttelijää nosti yhden elokuvan tekemisestä yli 18 miljoonan euron palkan.
Leonardo DiCaprio on kovapalkkaisin Hollywood-näyttelijä, The Hollywood Reporter uutisoi. DiCaprion palkka roolistaan The Wolf of Wall Street -elokuvassa oli huikeat 25 miljoonaa dollaria eli reilu 23 miljoonaa euroa. The Hollywood Reporterin mukaan mies joutui kuitenkin lykkäämään täyden palkan nostoa elokuvan budjetin ylityttyä.

The Hollywood Reporter selvitti, paljonko näyttelijöiden palkka on yhdeltä elokuvalta eikä, kuinka paljon näyttelijät tienaavat vuoden aikana.

Maagisen 20 miljoonan dollarin (reilu 18 miljoonaa euroa) ylittivät myös Robert Downey Jr., Sandra Bullock, Angelina Jolie, Denzel Washington ja Matt Damon.

Hollywoodin kovapalkkaisin naisnäyttelijä Sandra Bullock tienasi avaruuteen sijoittuvasta Gravity-jännityselokuvasta huikeat 70 miljoonaa dollaria (reilu 64 miljoonaa euroa). Näyttelijän palkka oli 20 miljoonaa dollaria ja loput summasta hän tienasi elokuvan tekemillä tuloilla.


Forbes puolestaan on listannut parhaiten tienaavat näyttelijät sen mukaan, kuinka paljon he ovat vuodessa tienanneet. Tuolloin Bullock oli parhaiten tienaava näyttelijätär ja Robert Downey Jr parhaiten tienaava miesnäyttelijä.