Uusi Bond-tyttö on 50-vuotias ja yhä upea - katso kuvat! - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Uusi Bond-tyttö on 50-vuotias ja yhä upea - katso kuvat!

Tekeillä olevassa uusimmassa Bond-elokuvassa ”Bond-tyttönä” hurmaa upea 50-vuotias Monica Bellucci.

Monica Bellucci tähdittää tekeillä olevaa Bondia ja on historian vanhin Bond-tyttö.

18.2.2015 20:51

Parhaillaan on tekeillä jälleen uusi Bond-elokuva, Spectre, jonka pääroolissa nähdään nyt neljännen kerran charmikas Daniel Craig. Tällä kertaa Bond-tytöksi, tai vähintäänkin Bond-naiseksi, häntä vastaan astelee 50-vuotias Monica Bellucci, joka ei kalpene yhtään nuorempien edeltäjiensä rinnalla.

Bellucci on Bond-historian vanhin Bond-tyttö. Ennen häntä vanhimman Bond-tytön titteliä sai kantaa Honor Blackman, joka oli 39-vuotias näytellessään naispääosaa, Pussy Galorea, vuoden 1964 elokuvassa 007 ja Kultasormi.

Sean Connery ja Honor Blackman elokuvassa 007 ja Kultasormi.

Tulevan Spectre-elokuvan tähdet esittelivät keskiviikkonna leffafaneille keskinäistä kemiaansa harvinaisessa yhteisesiintymisessään Roomassa. Elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Söldenissä, Itavallassa, ja ensi-ilta on luvassa marraskuussa.

DailyMailin mukaan kuvaukset ovat tällä erää hieman jäljessä aikataulusta, sillä Daniel Craig loukkasi hiljattain polveaan toimintakohtauksen kuvauksissa eikä ole voinut tehdä töitään suunnitellusti.

Craig ei ole ainut, joka on saanut osumaa Spectren kuvauksissa. Viimeksi tiistaina kamerarekka suistui tieltä ja törmäsi latoon, jolloin yksi kuvausryhmän jäsenistä loukkaantui vakavasti.

Monica Bellucci ja James Bondina jälleen nähtävä Daniel Graig poseerasivat Roomassa faneille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?