Näin härön trailerin kova kotimainen näyttelijäkaarti sai aikaan - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Näin härön trailerin kova kotimainen näyttelijäkaarti sai aikaan

Julkaistu: 5.1.2015 16:47

Kotimaisesta Häiriötekijä-elokuvasta odotetaan yhtä vuoden 2015 elokuvatapauksista. Ainakin se saattaa herättää puheita, jos nyt nähtävä ensimmäinen traileri leffasta täyttää kaikki lupauksensa. 

Häiriötekijä on Q-teatterin samannimiseen menestysnäytelmään pohjautuva komedia, jota markkinoidaan "pirullisen hauskana ja rohkeana". Mainostekstin mukaan "Häiriötekijä on elokuva ymmärryksen tuolta puolen".

Siihen suuntaan viittaa tämän artikkelin yhteydessä ensi kertaa nähtävä trailerikin: katsoja saattaa kaivata ymmärrykseensä hieman apuja.

Elokuvan on ohjannut Aleksi Salmenperä. Jani Volasen, Tommi Korpelan, Pirjo Longan, Elina Knihtilän, Eero Ritalan, Lotta Kaihuan ja Elena Leeven alkuperäiskäsikirjoituksen pohjalta sen ovat elokuvaksi muokanneet Aleksi Salmenperä, Samu Heikkilä ja Jani Volanen.

Mustan huumorin sävyttämässä elokuvassa nähdään rooleissa Tommi Korpela, Eero Ritala, Pirjo Lonka, Elina Knihtilä, Lotta Kaihua, Elena Leeve, Jani Volanen, Minna Haapkylä, Minna Suuronen, Laura Birn ja Hannu-Pekka Björkman.

Elokuvan ovat tuottaneet Mikko Tenhunen ja Yrjö Nieminen / Mjölk Movies.  Elokuvan ensi-ilta on syyskuussa 2015. Sen levittää SF Film Finland.

Tuoreimmat osastosta