Kaameat pomot 2 - lue IS:n arvio elokuvasta - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Kaameat pomot 2 - lue IS:n arvio elokuvasta

Tohelot sieppaajat ja Jennifer Aniston.

Tohelot sieppaajat ja Jennifer Aniston.

Julkaistu: 2.1.2015 10:44

Toheloiva kolmikko (Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day) yrittivät toimittaa pompottavat pomonsa päiviltä elokuvassa Kaameat pomot. Nyt he kokeilevat taitojaan yksityisyrittäjinä.

Tultuaan heti kättelyssä upporikkaan sijoittajan (Christoph Waltz) huijaamiksi, he koettavat pelastaa firmansa sieppaamalla tämän aikuisen pojan (Chris Pine).

Edeltäjänsä tavoin Kaameat pomot 2 tukeutuu toistoiseen kohelluskomediaan ja härskiin alapäähuumoriin, mutta murhajuonen tuoma tumma juonne sen tarinasta puuttuu. Elokuvan sieppausjuoni on alusta saakka niin hölmö, että se pakottaa myös pääkolmikon käyttäytymään entistä idioottimaisemmin. Näin elokuva menettää mahdollisuutensa todelliseen liike-elämän satiiriin.

Kehnomman tarinan lisäksi uutuus häviää epätasaiselle edeltäjälleen sivuhenkilöiden värikkyydessä. Jennifer Aniston, Kevin Spacey ja Jamie Foxx käväisevät kyllä entisissä rooleissaan, mutta mitään uutta heillä ei ole niissä esittää. Varsinkin Anistonia käy sääliksi matalamielisessä roolissaan.

Christoph Waltz tekee hauskan, mutta harmillisen pienen roolin häikäilemättömänä liikemiehenä. Chris Pine on hänen juonittelevana poikanaan huomattavasti värittömämpi.

Katso elokuvan traileri:

Tuoreimmat osastosta