Kauhuleffa Annabelle aiheuttanut kaaoksen Ranskassa ja Ruotsissa

Julkaistu: , Päivitetty:

Elokuvateattereissa parhaillaan pyörivä Annabelle on saanut aikaan outoja tapahtumia elokuvateattereissa Ranskassa ja Ruotsissa.
John R. Leonettin ohjaama elokuva kertoo vintage-nukkeja keräilevästä Miasta (Annabelle Wallis), joka saa mieheltään (Ward Horton) lahjaksi ruman nuken, joka kantaa demonia sisällään. Eikä siitä pääse eroon millään.Guardian
uutisoi useiden ranskalaisten elokuvateattereiden vetäneen Annabellen pois ohjelmistosta, koska elokuvateattereissa on syttynyt mellakka sen aikana.
 
Elokuvaa ei esitetä enää Marseillessa, Strasbourgissa eikä Montpellierissä. Leffakävijät ovat alkaneet elokuvan aikana tapella, heitellä popcornia ja repiä istuimia.

Filmikriitikko Alain Grasset uskoo käytöksen johtuvan siitä, että elokuvan yleisö on hyvin nuorta ja saattaa kääntää kauhukokemuksen vitsiksi.

Ruotsissa poliisit joutuivat tulemaan paikalle, kun Annabellea näytettiin Malmössä.

- Useat ihmiset käyttäytyivät huonosti ja häiritsivät muita, mutta yhtä lukuun ottamatta he uskoivat, kun heille sanottiin, ja lopettivat. Poliisit joutuivat puuttumaan yhden käytökseen, tiedottaja Maya Forstenius Skånen poliisista selittää Sydsvenskanille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt