TV & elokuvat

Suomalaislaulaja kansainvälisen elokuvan päätähtenä - valittiin Toronton elokuvajuhlille

Julkaistu:

Laulaja-näyttelijä
Suomalais-kurdilainen laulaja Helan Abdulla tähdittää Toronton kansainvälisille elokuvajuhlille valittua elokuvaa.
Suomessa miltei koko lapsuutensa ja nuoruutensa kasvanut laulaja-näyttelijä Helly Luv, oikealta nimeltään Helan Abdulla, on pääosassa Batin Ghobadin ohjaamassa elokuvassa Mardan (suom. Kuolema), joka on valittu tänään alkaville Toronton kansainvälisille elokuvajuhlille.

Suomalais-kurdilainen Abdulla kertoi asiasta torstaina Instagramissa.

- Olen innoissani, kun saan viimein julkistaa mahtavan uutisen kurdilaisesta taide-elokuvasta, jossa näyttelen pääosaa. Mardan-elokuva on valittu Toronton kansainvälisille elokuvajuhlille, Helly Luv kertoo Instagramissa julkaisemansa kuvan ohessa.

Kuva on Toronton elokuvajuhlien Mardan-elokuvaan liittyvästä mainoksesta.Abdulla näyttelee Mardan-elokuvassa kolmekymppistä Leilaa, jonka mies katoaa ja Leilaa alkaa etsiä tätä Pohjois-Kurdistanissa sijaitsevasta kylästä pienen poikansa ja paikallisen poliisipäällikön kanssa.

- Tämä oli ensimmäinen kokemukseni näyttelijän työstä ja rakastan sitä. (...) Rakastuin roolihahmooni ja yritin tosissani ymmärtää häntä, Helly Luv kirjoittaa Instagramissa.

- Olen ylpeä, että kurdilainen elokuva on päässyt mukaan näin arvostetulle elokuvafestivaallille. On kunnia edustaa tätä hienoa elokuvaa ja Kurdistania. Tämä tuntuu unelta.

Lahdessa lapsuutensa ja nuoruutensa kasvanut Helly Luv saavutti kansainvälistä huomiota helmikuussa, kun hänen ensimmäinen musiikkivideonsa Risk It All julkaistiin. Helly Luv nousi videon myötä välittömästi yhdeksi Lähi-idän puhutuimmista artisteista, ja hän sai videoon liittyen jopa tappouhkauksia ja joutui piiloutumaan viikoiksi. Aiheesta lisää täällä.

Risk It All -videota on katsottu YouTubessa jo yli kolme miljoonaa kertaa, ja parhaillaan Helly Luv valmistelee uutta singleä, musiikkivideota sekä debyyttialbumiaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt