Tom Cruisella luvassa kiireinen vuorokausi: Kolme ensi-iltaa kahdella eri mantereella! - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Tom Cruisella luvassa kiireinen vuorokausi: Kolme ensi-iltaa kahdella eri mantereella!

Tom Cruise ja Emily Blunt osallistuvat kolmeen ensi-iltaan samana iltana.

8.5.2014 12:44

Näyttelijäkaksikko Tom Cruise ja Emily Blunt tähdittävät uutta, lähitulevaisuuteen sijoittuvaa Edge of Tomorrow -scifitoimintaa.

Parivaljakko on niin innoissaan elokuvastaan, että he aikovat osallistua vuorokauden aikana elokuvan kutsuvierasnäytäntöihin niin Lontoossa, Pariisissa kuin New Yorkissa.

Näyttelijöiden sekä elokuvan ohjaajan Doug Limanin ensi-ilta -tempausta kuvaillaan ainutlaatuiseksi, sillä vaatii aikamoista aikatauluttamista, että ehtii joka paikkaan.

Hieman asiaa helpottaa se, että Blunt ja Cruise liikkuvat niin yksityiskoneella kuin helikoptereillakin ja siksi he ehtivät jokaisessa kaupungissa punaiselle matolle.

Kiertue alkaa Lontoosta ja jatkuu Pariisiin, jossa kutsunäytös on aamuvarhaisella. Sitten istahdetaan yksityiskoneeseen ja aikaeron vuoksi trio ehtii myös New Yorkin ensi-iltaan.

Jotta fanit saisivat ihailemistaan näyttelijöistä kaiken irti, kolmikko on yhteydessä sosiaalisen median välityksellä. He käyttävät hashtagia #EOTLive.

Tämän kuun 28. päivä teattereihin tuleva Edge of Tomorrow kertoo everstiluutnantti Bill Cagesta (Cruise), joka ei ole ollut koskaan taistelussa, mutta silti hänet lähetetään suorittamaan vaarallista tehtävää.

Hän kuolee, mutta huomaakin olevansa eräänlaisessa aikaluupissa, joka pakottaa hänet elämään armottoman taistelun sekä kuoleman uudestaan ja uudestaan. Näin Cagen taidot kehittyvät ja ne kehittyvät entisestään yhdessä taitavan sotilaan Rita Vrataskin (Blunt) kanssa.

Elokuva perustuu Hiroshi Sakurazakan All You Need is Kill -novelliin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?